Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Mně nezajímají spory Ruska s Velkou Británii, ale vadí mně, že své problémy a špínu hází Rusko bez důkazu na jiné, mimo jiné i na Českou republiku a Petřík, Hermánek, Novák,Marek a další mu k tomu ještě tleskají. Takové jednání je kolaborací a vlastizradou.

2 1
možnosti
SN

:-).......Pane Zieglere, když už nás nazýváte kolaboranty, ta nenávist z Vás přímo stříká! TeĎ právě mám puštěnou TV, ve Francii v superhyper, už jsou zastřeleni dva policisté, a drží tam jakýsi imigrant, samozřejmě sexuálně neukojený a z toho frustrovaný několik rukojmích. Už to běží tři hodiny v jednom kuse. Neměl byste o tom také napsat článek, jak se se EU a NATO solidárně připojí k odsouzení tohoto vraha, a hlavně..... co udělá, aby se tyto situace téměř denně neopakovaly! Zamyslete se nad sebou ! !!!!!!

0 3
možnosti
Foto

Včera v městě XY ve státě K porazila Škoda Octavia na přechodu muže, který při převozu do nemocnice zemřel. Tíží mě svědomí, Škodovky se přece vyrábí u nás!

Můj názor - není přece vůbec důležité, kde se ta látka vyrobila, ale kdo ji použil. A tajných agentů se obvykle zbavují ti, pro které ti agenti pracovali. A u tohoto agenta je to přece známo. Ale obvykle neznamená 100%. Mohla to být i třetí strana, které se mohou důsledky toho činu moju hodit.

A otázka nakonec a kdo odpoví správně dostane 1* ... Kdo první z politiků odsoudil skutečnost, že nás Rusko uvedlo mezi zeměmi, odkud mohla ta látka pocházet?

1 0
možnosti
Foto

To je dobře, že se ozvali. Ono ale asi nebylo ani tak mířeno na ČR jako na kohosi jiného, kdo má novičok k dispozici ve svých chemických laboratořích v Porton Down, asi 16 km od místa incidentu,

4 0
možnosti
JZ

Zajímavé, vždy to chvíli trvá, než dorazí Hermánek, Novák a další. To zřejmě čekají na pokyny z Moskvy. ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. Nesou je, ty pokyny, poštovní holubi a těm to chvíli trvá.

2 0
možnosti
MC

R^ Ano, ještě, že se najde někdo s jasným postojem. Pokud si pustíte televizní přijímač a slyšíte pana Stropnického, jak na otázky moderátorů ko, ko, ko koktá je mi z takového hnutí ANO na nic.

3 0
možnosti
Foto

Jsem zvědavý, jestli takto rozhodní budou naši představitelé i tehdy, až EU odsouhlasí Dublin IV.

2 0
možnosti
ZJ

Je zajímavé, že spoustě politiků a diskutérů vadí, když Rusko řekne, že látka mohla pocházet z ČR. Ale vůbec jim nevadí, že zrovna tak bylo Rusko bez!!! důkazů nařčeno, že to udělalo.

Měříme stejným metrem?

9 4
možnosti
MS

Pokud jsou v nějaké akci namočeny tajné služby, je téměř nemožné předložit nějaký přímý důkaz. A i kdyby nakrásně chytili toho pachatele při činu a on se přiznal, že plnil zadání Moskvy, stejně by to Rusové nepřiznali a označili by to za provokaci "západu". Ale to, že neexistuje přímý důkaz, ještě neznamená, že neexistují hodnověrné indicie, které jednoznačně napovídají, odkud fouká vítr.

3 0
možnosti
Foto

Dovolím si zareagovat pouze na titulek a bez přečtení předchozí diskuze. To, že někdo řekne, či napíše, že něco umime, není žádná urážka. Rusové přece neřekli, že jsme ten plyn dodali, řekli jen, že ho umíme, jako jeden z mála států na světě vyrobit.

8 4
možnosti
MS

Tak ono je taky důležité, v jakém kontextu to řekli. Tím, že tvrdí (a samozřejmě lžou jako vždycky:-P), že u nich se Novičok už dávno nevyrábí, svalují vinu na jiné státy.

3 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že naši zastupitelé mají koule se ozvat. Je to poněkud jiná reakce než onen slavný dopis 4 čínskému císaři, v němž se omlouváme, že k nám kdosi přijel.

Karma Jene

8 1
možnosti
Foto

Je to zcela jinak, pane doktore. Za to, že k nám někdo přijel se ti 4 neomlouvali. Omlouvali se za flagrantní porušeni platné mezinárodní smlouvy.

A ministr Herman měl být okamžitě odvolán z funkce.

7 5
možnosti
BV

Pane Zieglere,

mohl byste vysvětlit zcela zjevný rozpor mezi prohlášeními dvou státních organizací? Je zřejmé, že jedna neuvádí pravdu

"Česká republika nevlastní, nevyrábí ani nevyvíjí chemické zbraně. Na svém webu to uvedl Státní úřad pro jadernou bezpečnost (SÚJB)"

https://technet.idnes.cz/novicok-cesko-supjb-jed-plyn-sergej-skripal-fes-/kratke-zpravy.aspx?c=A180321_132344_tec-kratke-zpravy_vse

"Ředitel Vojenského výzkumného ústavu v Brně Bohuslav Šafář uvedl, že otravné látky se v České republice vyrábějí výhradně pro laboratorní účely, kvůli otestování jejich vlastností. Pokud se vůbec nějaké připraví, tak pouze v malém množství v řádu gramů"

https://zpravy.idnes.cz/rusko-vyhosteni-britanie-diplomate-db5-/zahranicni.aspx?c=A180317_092115_zahranicni_ert

10 2
možnosti
Foto

Vždyť je to prosté. Vyvíjíme a laboratorně vyrábíme takové zbraně v množství méně než malém za účelem výzkumu a výroby protilátek.

3 2
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,70
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz