Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prezident Trump možná brání Izrael proti iránské a syrské hrozbě, ale co když to dělá špatně?

0 0
možnosti
FT

F44i47l82i90p 79T80y72k65a32l

10. 5. 2018 17:19

Benjamin Netanyahu nepodložil své tvrzení žádnými fakty, on jen předstíral, že Israel má důkazy. Tyto důkazy nikdo nikdy neviděl, takže jde o lživý akcionismus. Od Netanyahu nelze nic jiného očekávat než hecování proti Iránu. Krom jiných nepravidelností za jeho vlády se musí před soudem obhájit proti obvinění z korupce.

Podle těch nekvalifikovaných komentářů na tomto bloggu, ale i na jiných si myslím, že by se čeští vševědoucí Šalamouni neměli pouštět do polemiky o věcech, o kterých nemají nejmenší tušení. Ty výpotky mnohých vrabčích mozků jsou opravdu obsoletní.

1 1
možnosti
ZH

Mám dojem, že si svět představujete jako Hurvínek válku. Prostě jeden vám ukáže skříň s papírama starejma víc jak deset let a vy tomu uvěříte. Jistě jste taky tleskal Bushovi, když zachraňoval svět bombardováním Iráku na základě lží, přednášených v OSN. Měl by jste si uvědomit, že za posledních 20 let všechno co USA udělala, odkakala Evropa.

4 2
možnosti
JV

J27i73ř76í 87V57a94c93a

10. 5. 2018 1:49

Jen bych k tomu chtěl dodat, že včera byl pan Netanjahu viděn hned vedle Putina a oba se svatojiřskou stuhou na klopě.

P.S. A jestli si USA nepohlidají, že Evropa vypoví Iránskou dohodu s nimi, tak přijdou o západní jednotu a tím vliv (minimálně v oblasti). ... což v konečném důsledku bude pro Izrael cesta k finálnímu holocaustu. (možná proto byl ten Netanjahu v Moskvě, protože doufá, že Putin ho z toho vyseká).

2 2
možnosti
Foto

Ale ne, společné připomenutí konce WWII je dostatečným důvodem. Oba dnešní státy vyvázli z tehdejší katastrofy jen o chlup.

2 1
možnosti
PK

Bohužel vinou USA zmizel vliv Iráku, který částečně vyrovnával "perskou" expanzi. Sunita Saddám byl hodně kontroverzní, ale tento vliv chybí. Dnes o to více se musí Američané opírat o wahábisty ze SA, kteří jinak dělají ve světě pěknou rotyku.

4 1
možnosti
MV

Vám by ve Vaší nenávisti k Rusku ani nevadilo kdyby se tam opravdu rozpoutala velká válka . Zoufalí dělají zoufalé věci a Izrael ,pokud bude prohrávat použije atomové bomby kterých vlastní cca 80 a to bude konec civilizace.

A to chcete?

3 5
možnosti
JZ

Co do toho pletete Rusko?;-D

4 1
možnosti
JK

Koukal jste dneska na přehlídku na Rudém náměstí? Na pokládání věnce u neznámého vojína u Kremelské zdi? Kdopak to stál vedle Putina? :-)

3 2
možnosti
LH

Tak proto je premiér Izraele u Putina na oslavách vítězství :-)))) to je ale kujon

7 1
možnosti
JZ

Chová se pragmaticky a věří, že Putin Íránu domluví.

3 1
možnosti
JL

Popravdě, války jsou na prd.

2 0
možnosti
Foto

Pevně věřím, že existence izraelské jaderné zbraně, která by v odvetu zničila Irán, ty fanatické ajatoláhy trochu přidusí. Žijeme v podivném světě, když jedině hrubá síla je jediným prostředkem k přežití. R^

8 0
možnosti
LH

Vy jste normální blázen - víte co by se rozpoutalo??

2 4
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,68
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz