Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Metody, jak pošpinit tzv. "závadovou osobu" se vůbec nemění. Obvinění z pedofilie je bohužel návnadou již "lid" vždy dychtivě hltá a šíří dál. Tohle se (například u nás) zkoušelo i v prezidentské kampani.

1 0
možnosti
Foto

Proč neprotestujete proti praktikám naší justice, která odsoudila blogera Jaroslava Janotu de facto k trestu smrti za prostřelené dveře kvůli exekutorům, kteří po něm vymáhli škodu, kterou nezpůsobil?

Není toto náhodou daleko více odsouzeníhodné?

3 0
možnosti
Foto

Tak vida, pedofil si stěžuje, že nemůže odhalovat zločiny J.V.Stalina.

7 1
možnosti

Je příznačné, že dnešní Rusko pod diktátem Putina opět se snaží upravovat historii SSSR a počátečního období RF. Opět jsou v nemilosti ti jejich historikové, kteří na toto tam upozorňují. Uvedu jeden příklad. Ve školách opět se mladí mají učit to, že SSSR byl zatažen do války Německem 22.6.1941 a vůbec není nikde zmínka o vpádu vojsk SSSR 17.9.1939 do Polska. Není zmínka o vypovězení války Finsku 30.11.1936 a tzv. "Zimní válce" s Finy do 13. března 1940. Neuvádí se, že 14.-15.6.1940 vojska SSSR vstoupila a anektovala Litvu, Lotyšsko a Estonsko. Neuvádí se, že 28.6.- 1.7.1940 vojska SSSR anektovala Rumunskou Besarábii a severní Bukovinu. Takže žádná druhá světová válka, ale až od 22.6.1941 Velká vlastenecká válka;-D;-D;-D

10 3
možnosti
Foto

A ne snad? To ostatní přece Velká vlastenecká nebyla.

2 0
možnosti

:-)......Zieglere, (nebudu psát pane,protože Vy jste tak vychován a oslovujete stejně), co říkáte na Qantanámo, tam vězňům podávali ráno čaj se zákuskem a pouštěli jim moderní hudbu, když je topili v kýblech vody? Rv

4 2
možnosti

Na Guantáname sú väznení americkí občania?8-o

4 1
možnosti
Foto

Ono fotit nevlastní jedenáctiletou dceru nahou a hájit se tím, že jsem dokumentoval její zdravotní stav, mi nepřijde úplně košer. Dmitrijev také poukazuje na to, že její "akty" neumístil na veřejných sociálních sítích, ale měl je jen pro vlastní potřebu. Dotaz na diskutéry a pana Zieglera zvláště: Považujete za normální jednání, když si šedesátiletý chlap fotí nahou dívenku?

9 3
možnosti
Foto

Takže pan Ziegler reagoval minusem. Takže z toho usuzuji, že z jeho pohledu je focení nahých jedenáctiletých dívek normální.

9 1
možnosti

Ale na druhé straně je dobré říkat nahlas, co si o poměrech v této zemi myslíme. Pomáháme tím také Rusům, kteří jsou obětí tristních poměrů ve své zemi.

...

Takže pan Ziegler svými údernými články pomáhá Rusům. Ha ha ha upřímně jste mne rozesmál.

Děkuji za pobavení - karma.

3 2
možnosti

Už jsem se přímo lekl že autor na Rusko zapomněl.

7 0
možnosti
Foto

To by byla mimořádná událost nebývalého rozsahu.

6 0
možnosti
Foto

Myslím, že 50 dni hladovky je už číslo, při kterém se umírá. Nejdelší doba přežití byla ve věznici Maze v roce 1981 73 dní, ale nejkratší 46 dní.

2 0
možnosti
Foto

A to jsou tu tací kteří se netají tím, že Putina obdivují. Asi by chtěli podobné pořádky u nás. A teď si představte toho řevu, kdyby Němci prohlásili, že nepovolí v archivech zkoumání zločinů nacismu a že Hitler byl jedna z nejvýznamnějších osobností Německa 20. století. Darmo mluvit o ruských trollech. Ode mě karma.

5 2
možnosti
Foto

Proč by to Němci dělali?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS