Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Pripominate mi udalost z davne historie projektu Appolo a pristani prvnich lidi na mesici. V te dobe byla obcas povinna ucast na politickych skoleni, ktere vedli individua podobna autorovi.

Dozvedele jsme se tehdy kolik penez vydalo USA na zbytecny let na mesic, pricemz samo ma chudaky, bezdomovce a nezamestnane, pro ktere by bylo vhodnejsi tyto zbytecne vynalozene penize , slouzici falesnemu pozlatku, pouzit.

Inu blbost je nesmrtelna

0 1
možnosti
MK

M73i53l67a63n 52K79e37s26l

24. 7. 2018 16:11

Jsou státy ,které se náklady na sportovní událost zadlužily na věčné časy.Na příklad Řecko,když pořádalo olympiádu.Rusáci snad stadiony na dluh nestavěli.Asi na to mají.Po olympiádě v Soči bylo mistrovství ve fotbale další skvělou akcí.Chudáci pomlouvači Ruska to mají těžké, na jejich jalové řeči odpovídají Rusáci činy.Nakonec bylo na Rusích kolik do mistrovství vrací a naše zbytečná starost.Nedala by se spíchnout nějaká Potěmkinova vesnice v Brně.Chybí zde nějaké stadiony.

1 0
možnosti
JK

Je úsměvné jak někteří radí autorovi o čem, co a jak má psát. Je to závan cenzorského nutkání z minulých dob. Nikdo neřekne ne, to co je napsáno není pravda, ale pište o Arabech, Africe a Jižní Americe, hlavně né o Rusku.

Totalitní Rusko nelituje jakýchkoliv prostředků k výstavbě fasády, která je má dostat mezi velmoci, za fasádou je ale velká bída velkého národa, který by si zasloužil už konečně poznat svobodu.

2 1
možnosti
VP

Rusko samozřejmě není nejvyspělejší země světa. Těžko je to přirovnat k některé zemi, ale asi je vyspělejší než Brazílie. Kdo chce hledat špatné věci, vžd je najde. Nakonec ani Potěmkin to nedělal, jak se říká, to jen komunisté dělali Potěmkinovy vesnice. Ale dnešní Rusko není totalitní stát, můžete klidně jet kam chcete a podívat se skutečnost za těmi stadiony. Není nijak špatná.

1 1
možnosti
Foto

Jak je na to AIDS v Brazílii? Čím tam jezdí hasiči? Jaká tam je průměrná životní úroveň, zločinnost a korupce? A hlavně, kde byl tehdy Ziegler?

3 2
možnosti
Foto

Zieglere, vy se stáváte pojmem. ;-D

3 2
možnosti
JK

Ziegler má jedinú životnú filozofiu - nenávisť k Rusku. Jemu to možno mu to stačí, ale robí z neho chudáka s jednostranným čierno-bielym videním sveta.

Zaujímavé je, že som nikdy nevidel jeho článok o Saudskej Arábii či Katare (mimochodom Katar organizuje budúce futbalové majstrovstvá), kde je úroveň ľudských práv oproti Rusku mikroskopická.

Ale to Zieglerovi nevadí, pretože Saudská Arábia a Katar sú americkí spojenci, a v jeho čierno-bielom videní sveta existujú len 2 druhy sveta - americkí spojenci a americkí nepriatelia. U tých druhých druhých je nahouno úplne všetko, aj keby sa rozkrájali, u tých druhých je zase všetko fajn - veď sú to predsa "spojenci".

Blahoslavení chudobní duchom...

12 2
možnosti
SN

:-).........p. Kostelanský........neboť jejich bude království nebeské ! R^R^R^

1 0
možnosti
PL

P45e57t13r 47L87a53n58g93e10r

20. 7. 2018 11:14

Cituji pana Zieglera:

"Blog je hlavně o tom, že Rusko uspořádalo bombastické MS, ale na druhé straně není schopno zajistit dostatek léků pro lidi s AIDS a nakoupit svým hasičům moderní techniku. Kdo to nepochopil, jeho problém. :-)"

.

Bombastické? V čem? Řekněte, v čem se lišil přístup od ostatních zemí, které pořádaly v minulosti velké sportovní akce? Víte o zemi, která se na pořadatelství nepřipravovala? Nebo vy se nepřipravujete, když máte hosty?

A co se týče kritiky potíží nesouvisejících se sportem, které pořadatelská země má, tak tím se oháněla před 89.rokem komunistická propaganda. Opravdu chtete být stejný jako komunisté?

Jinak všichni pochopili o čem ten blog je a mnozí i něco víc. Ale prostě nesouhlasí a napsali vám to. To je takový problém srovnat se s tím, že někdo vidí věci odlišně? Proboha chlape, vzpamatujte se, vždyť máme demokracii a pluralismus je jedním z jejich nejcennějších atributů.

No a pokud jen nemáte rád Rusko a Rusy, napište do článku jen toto sdělení. Bude to jednodušší a rychlejší. A hlavně upřímnější.

3 2
možnosti
PM

Rusko možná nemá nejnovější hasičskou techniku a má problémy se zdravotnictvím, ale na rozdíl od nás a ostatních evropských států si je zase schopno zajistit samo obranu.

4 1
možnosti
JZ

Blog je hlavně o tom, že Rusko uspořádalo bombastické MS, ale na druhé straně není schopno zajistit dostatek léků pro lidi s AIDS a nakoupit svým hasičům moderní techniku. Kdo to nepochopil, jeho problém. :-)

5 5
možnosti
JN

Já si myslím, že je zde dostatečné množství inteligentních lidí, kteří pochopili, o čem je Váš blog, co nechápu je nedostatek Vaší sebereflexe a neochota připustit si, že se Vám ten článek příliš nepovedl....:-/

8 2
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz