Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P33e25t96r 53L98a86n25g39e33r

15. 8. 2018 11:42

Je fascinující, když nějaký komunista vypustí z úst koňovinu, tak ho Ziegler musí trumfnout ještě větší koňovinou. Strašný článek pane publicisto. A ještě horší styl. Rv

3 4
možnosti

To je vas nazor a rozhodne vam ho zde nikdo nebude brat. Ovsem to co jste napsal o panu Zieglerovy si myslim ja o vasem vytvoru.

1 2
možnosti

Zatím Falmer zvládá boj s nepohodlným kulatým výročím na jedničku, ale na vavřínech určitě neusne a ještě se spoustu zajímavých věcí dozvíme.

4 2
možnosti
Foto

hlavně že vy tu předkládáte jen samé pravdy;-D;-D;-D

ovšem ten váš poslední blog, kde jste vysvětlil proč západ kolonizoval Afriku a vyraboval přírodní bohatství jen aby zabránil islámskému terorismu, tak ten tohle ani zdaleka nepřekonává

3 7
možnosti

Ten blog má velice slušnou karmu. :-):-):-) Takže Vám nevadí vraždění Evropanů a křesťanů. Je mně to jasné.

2 2
možnosti

Otec Brežněva byl Čuvaš, proto ty výrazné mongolské rysy, matka byla Židovka. Andropov byl Žid. Takže Rusové jak poleno

2 1
možnosti
Foto

navíc Židé zabili Ježíše takže příslovÍ za vším hledej ženu by se mělo změnit na-za vším hledej Žida;-DA to v současnosti Izrael předvádí vůči svým sousedům hrozí, že způsobí třetí světovou:-/

1 4
možnosti

Čekám zprávu, kdy nám soudruh předseda oznámí, že je soudruzka.

3 1
možnosti

.... a zdravim po ránu Radima

3 1
možnosti

Čtu diskuzi pod tímto ehm článkem.

Jsem doslova nadchnut spravedlivým odhodláním, bojechtivostí a vysokým morálním kreditem, většiny diskutujících.

Ono to ani jinak pod tímto vysoce odborným a nestranným článkem ani nejde. Škoda, že je těch opravdu zapálených diskutujících tak málo a jsou pořád ti stejní, kteří dovedou ocenit hloubku autorových myšlenek.

Za sebe mohu říci, že vážený bloger Ziegler opět nezklamal.

Škoda, že je zde pouze jediný z tak úzce specializovaným tématem.

Už se těším na další (zcela jistě) vynikající článek.

:-)R^

5 7
možnosti

a co napsal špatně?

3 1
možnosti

Osobne verim, ze kazdy jedinec se muze hlasit k te narodnosti jak se sam citi. Tedy kdyz, jak pise p. Ziegler, Breznev Ukrajincem byt odmital a Rusem se citil, byl Rus. Hitler se narodil v Rakousku, ale citil se Nemcem a do riske armady dobrovolne vstoupil, byl tedy Nemec. Kdyz jsou oba rodice stejne narodnosti je vyber snadny, co ale nas vudce Tomas G. Masaryk? Otec Slovak, matka Mahrish (Moravanka reci nemecke). Lze predpokladat, ze ani jeden z nich nemluvil cesky a ze Masarykova materska rec byla nemcina. On sam si vybral po studiich v Brne a Vidni a ziskani mista na Ferdinandove universite v Praze, byt Cechem.

To je ale naprosto bevyznamne, dulezite je jen jake kdo po sobe zanecha dedictvi. Clovek muze byt budto hajzl jako dva prvne jmenovani nebo byt pro sve skutky vazen a respektovan. Zvysosovat nebo snizovat neci dustojnost pro jeho narodnost je ubohost.

0 0
možnosti

Masaryk se cítil Čechem. :-)

0 1
možnosti
Foto

Z diskuze mě zaujaly dva následující příspěvky:

"Jaroslava Kombercová: V Moskvě pořád mají vystaveného vycpaného Lenina, Stalinovy sochy vedou v úctě... no a naši komunisté, paradoxně při nejnižším volebním výsledku v novodobé historii, jako polití živou vodou, jsou čím dál drzejší.

Marek Trizuljak: Je to přesně tak, jsou stále drzejší. Beze studu byli vždycky, takže jejich současnou nestydatost snad ani nebudu komentovat."

V Bratislavě dodnes stojí monument završený sochou Rudoarmějce - osvoboditele, ke kterému se přišel poklonit i sám pan Putin. Autorem sochy je zasloužilý umělec Alexander Trizuljak, mj. signatář provolání uměleckých svazů na podporu komunistické politiky z roku 1978. Takže byl vždycky beze studu i tento sochař?

8 1
možnosti

No a co?

Zdejší blogger má křestní jméno Marek.

6 3
možnosti
Foto

Je potřeba věnovat více úsilí trpělivému studiu reálií, faktů a nezdržovat se zbytečným osočováním politických odpůrců. Pak nezbývá čas na logickou dedukci.

Jak víme, malý Leonid Iljič Brežněv se narodil roku 1906, v době, kdy žádná Ukrajina ještě neexistovala, a to v místě, kde se Ukrajina rozkládá nyní.Byl tedy ve stejné pozici, jako například Božena Němcová, nebo Josef Kajetán Tyl - ti byli občané státu, v němž žili, avšak dnes je každý považuje za České respektované umělce. Stejné je to i s L.I.Brežněvem, který je analogicky rovněž Ukrajincem, a to nejen proto, že se tamm narodil, ale hlavně proto, že Ukrajina je dnes mezinárodně uznaným státem.EU

7 7
možnosti

Brežněv se narodil z ruských rodičů, proto je Rus. To co tvrdíte je stejné, jakoby každý potkan, který se narodil ve stáji, byl kůň.

8 0
možnosti

Výstižně to napsal pan Drahoš. Je to podobná argumentace jako tvrdit, že 2.světovou válku nerozpoutalo Německo, protože v jeho čele byl Rakušák.

14 2
možnosti
Foto

Ono to je jinak, Německo by možná nerozpoutalo WWII, kdyby si samo nezvolilo Rakušáka do svého čela.

4 4
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz