Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak muze takova blbost ( myslim tento clanek:-) ) posbirat takovou karmu?

1 1
možnosti
JK

J20a24n 54K17o86z93á61k

4. 9. 2018 14:14

Asi nechápete rozdíl mezi oznámené demonstraci a hulvátstvím na pietní vzpomínce.

6 2
možnosti
RP

No, oni jsou ti demonstranti proti Babišovi a Zemanovi svou usilovnou snahou a přitom evidentně vymytými mozky spíš směšní.

Je až příliš vidět, že určité skupiny byly jejich volebním vítězstvím odstaveny od koryt a nyní mají absťák a jsou z toho vzteklí a hysteričtí.

V Německu to je trochu něco jiného, příklad nebezpečné zaslepenosti německého estabišmentu, který leje olej do ohně. Pokud se německý establišment radikálně nezmění, neobrodí a neuvolní tak ten pojistný ventil, dospěje to k výbuchu.

6 5
možnosti

Přesně teď převádíte ten dvojí metr. Jedněm přiznáváte důvod a svobodnou vůli, druhé obviňujete z korutářství a ze zmanipulování.

4 0
možnosti
PK

Máte mou karmu ale ruce bych neurážel, myslím, že stačí nevěnovat jim pozornost. :-)

2 0
možnosti
Foto

Karma, Jane, je to přesně tak. Skutečně demokratické a správné je pouze to, co je demokratické a správné podle nich. :-)

4 3
možnosti
TB

Ano, skutečně nejste schopna žádný takový výrok doložit.

5 0
možnosti
JU

Nemusí se nutně jednat o pokrytectví. Záleží na motivu demonstrace. Lid trápí nějaký problém, a tak demonstruje a požaduje eliminaci toho problému. Pak zde může nastat situace, kdy politickému odpůrci se nelíbí, že uspěla druhá strana a on ne. Začne organizovat demonstraci, která je eventuálně založená na lživých podkladech a za pomocí "nájemných demonstrantů", ti požadují odstoupení demokraticky zvolených politiků, většinou pod nějakou záminkou. Osobně bych ani jednu možnost nezakazoval, protože takový zákaz by se pak dal zneužívat, ale chápu, že tentýž člověk může jednu demonstraci podporovat a druhou odsuzovat, ačkoli obě vypadají na první pohled stejně.

6 1
možnosti

Totéž, co panu Poláškovi io vám.

0 1
možnosti
TB

Tak mě to připadá spíš naopak. Ti, kteří demonstrují proti Babišovi nebo Zemanovi, najednou nálepkují německé demonstranty jako nácky a xenofoby ;-)

10 0
možnosti
Foto

Tu 65000 proti demonstrci tak jistě nikdo nenálepkoval nebude.Chcete snad popřít,že na prvních demonstracích nebyli žádní náckové a xenofobové?Takové události tyto lidi přímo přitahují,jako mouchu lejno.O tom by náckové od Bartoše mohli vyprávět,jejich vlajka tam také "vlastenecky" vlála...

1 1
možnosti
Foto

Karma.Přesně tak.Nikde jsem nečetl od zdejších ochráncu demokracie,že v Německu je Majdan,kde se elitáři,kteří neuznávají výsledky demokratických voleb snaží nedemokraticky svrhnout kamcléřku,která volby vyhrála...Němci mají přece celé roky mlčet a čekat na další volby.Demonstrovat proti českém premierovi,českému prezidentovi a německé kancléřce je přece nedemokratické....;-)

8 8
možnosti
TB

Oni se jí snaží svrhnout? Fakt?

7 0
možnosti
PB
MP

já si myslím, že jak babiš tyak frau Merke,liš jsou lidé, proti kterým by se demonstrovat mělo. jo a ukrajince za Maidan obdivuji.

5 2
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz