Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Takže obecně, Rusko opakovaně poškozuje české sportovce.

A postaví se k tomu Rusko čelem a odškodní české sportovce nebo bude lhát, mlžit, křičet jako obvykle?

1 0
možnosti
VV

Nojo, jenoomze tohle je uz vlastne jen odvar te zlate medajle. A jak pise zdejsi nejpilnejsi diskuter, diskvalifikace ma nasledovat. Podle mne na veky veku.

2 0
možnosti
Foto

Je to krásná a zasloužená zlatá medaile pro Barboru Špotákovou. Ale zůstane na ní i ulpívající hořkost, protože vítěz si má po právu užít své prvenství a svoji chvilku slávy přímo na závodech - na stupních vítězů. Doping je podlý a zákeřný i v tom, že skutečné vítěze okrade o zasloužené chvíle radosti.

Podobné se stalo i Kateřině Neumannové, která byla poškozena dopujícími ruskými závodnicemi https://oh.idnes.cz/opozdene-olympijske-medaile-katerina-neumannova-marek-svec-vera-pospisilova-cechlova-vitezslav-vesel-isn-/sport_oh.aspx?c=A171128_193328_sport_oh_mt2

2 0
možnosti
JZ

Rozdíl je také v tom, že zatímco americká FBI pronásleduje dopujíci sportovce, ruská FSB dopingové komisaře, kteří nechtějí podvádět se vzorkami.

4 0
možnosti
Foto

Tak jsem si konečně našel "vo co go?":

"Třetí světové zlato pro Špotákovou. Abakumovová v Tegu 2011 dopovala

5.9.2018 14:25, aktualizováno 15:49

Oštěpařka Barbora Špotáková získá dodatečně titul mistryně světa z Tegu 2011 a bude trojnásobnou šampionkou...."

No, to je tedy opravdu rána. V roce 2011 jsme se stěhovali do nového bytu, ve kterém bydlíme již osmým rokem a vida:

PO SEDMI LETECH někdo prokazuje doping? A jak, prosím? Poučte někdo prosím laika, který se "tak trochu" vyzná v měřících přístrojích a ví, jak dlouho může asi tak trvat analýza vzorku.

Podle mě hodiny, maximálně dny. Týdny bych už považoval za hodně, měsíce za příliš a roky za absurdní. A přesto tomu dnes všichni nadšeně přikyvují.

A nějaké detaily by tedy nebyly?

4 4
možnosti
DV

D88a79v87i23d 29V18l59k

15. 9. 2018 10:23

Přesně napsáno souhlas.R^R^R^

4 1
možnosti
Foto

To, jako že to je "přesná protiruská propaganda"? To ale není u pana Zieglera nic nového, to je pro něj "business as usual".

Komunistický režim neustále "kdákal" proti USA a lidi z toho měli legraci a mysleli si svoje. Myslím, že současné protiruské postupy mají stejný efekt.

7 4
možnosti
Foto

Je zajímavé, že když dopuje Rus či Ruska, je to státní politika, ale když dopuje Američan či Američanka, je to pouze jeho, či její problém a stát do toho nikdo netahá.

A přitom, veškeré "důkazy" o "ruském státním dopingu" vytvořil jeden emigrovaný Rus, který se potřeboval v USA uchytit.

A největším podvodem je tvrzení, že v Soči byly jakýmsi otvorem vyměňovány vzorky. To je tak naivní, až to tříská dveřmi.

1. Ten otvor o průměru max 150 mm, ale daleko spíš 100 mm (klasický odpad) se, jak se na odpad z WC sluší, byl umístěn těsně u podlahy místnosti a ty vzorky se patrně na podlaze neválely.

2. Pokud by v místnosti měl být nějaký pomocník, pak je první otázkou, jak se tam dostal, zda místnost nebyla zabezpečena? A druhou, stejně významnou otázkou je, k čemu by pak byl ten otvor?

Před pár dny, snad dokonce včera, se zde na blogu někdo rozčiloval, jak Rusové lžou, ale zapomněl se zmínit, jak se lže o Rusech a Rusku. Podle mě to bude asi tak fifty-fifty.

5 5
možnosti
JZ

Důkazy o ruském státním dopingu poskytli i sami ruští sportovci.

2 0
možnosti
Foto

Gratuluji Báře k zisku medaile. Při rychlosti práce Antidopingové asociace ji mohla také klidně získat in memoriam.

6 0
možnosti
Foto

Ani mě nepřekvapuje, že podle vás může za opožděné předání medaile antidopingová asociace, a ne ruským státem organizovaný doping. :-/

4 2
možnosti
Foto

Karma. A smutek, že ta zlatá medaile nemohla být Barboře Špotákové předána na MS ale až tak nějak teď poštou.

5 0
možnosti
DR

Tak na tom se snad shodneme všichni. R^

1 0
možnosti
Foto

Vážení diskutéři, můžeme s Janem souhlasit anebo ne, ale jedno mu musíme přiznat. Vždy přichází s originálními články, o nichž bychom jinak neslyšeli ani náhodou. Pečlivě ty své tři čtyři věty vyargumentuje a my, laici, můžeme jen žasnout, jak to zvládá. Navíc si u Jana cením, že své oponenty drtí přesvědčivými důkazy, než aby se uchýlil k pouhému mínusování. Jan se právem zařazuje mezi hrdinné a statečné JANY z jižních Čech, jmenujme namátkou Husa, Žižku či Zvíkovského raráška...

10 1
možnosti
Foto

Máte pravdu. Na Vás a Váš vybroušený a laskavý styl nikdo nemá. R^

9 2
možnosti
AR

R^Je to tak a je vidět, že časem podvody vyplavou na povrch.

4 2
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,54
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz