Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J67i50ř33í 22V57a24c48a

23. 9. 2018 9:03

Zieglere, ještě se směješ? Netanjahu určitě ne.

Rusko vyhlásilo (z důvodu cvičení) dočasnou bezletovou zónu okolo Izraele ... pod rouškou této bezletové zóny Irán přesunuje do Sýrie svůj!! S-300 s dosahem i na území Izraele, takže ho Vaši nemůžou zničit v době instalace a po instalaci to již taky velmi pravděpodobně nepůjde.

Při příštím vašem útoku tak bude Sýrie lépe chráněná.

Nevyplácí se podrážet "přítele" (který ti slíbil beztrestnost) ... Rusové ji slíbili pouze sami za sebe, nikoliv za Irán.

0 0
možnosti
Foto

začíná být jasné proč některým lidem tak vadí, že sirotci které máme přijmout jsou právě ze Sýrie a proč se tak vehementně ptají, proč ne radši z Jemenu nebo Afriky

0 0
možnosti

J83i66ř23í 42V78a22c18a

23. 9. 2018 8:57

Sirští sirotci prakticky neexistují (o děti s tímto názvem na západě se stará širší rodina). Však i Šojdrová panu premiérovi žádný seznam nebyla schopná předat a organizovaný zločin obchodující s bílým masem (tzv. lidskoprávní organizace je začali nazývat okamžitě změnily propagandistickou rétoriku na osoby bez doprovodu.

Takře v případě realizace "nápadu" by se jednalo o prachsprostou krádež a únos těch dětí.

0 0
možnosti

J25i12ř26í 96V12a39c23a

19. 9. 2018 18:07

Zieglere, kritizuješ zkreslený titulek na iDnesu. Význam vyjádření Ruska byl jiný.

A Netanjahu to taky pochopil správně a s Putinem si zavolal.

1 1
možnosti
Foto

R^ Karma!

Taky mě zarazila ta "geniální" logika, když jsem slyšel stručný úvodník ve zprávách, že "Sýrie sestřelila ruské letadlo, což může mít neblahé důsledky pro Izrael"

Bizarnost nad bizarnost.

5 1
možnosti
Foto

Ještě důležitý dodatek. Článek je velice dobře a seriozně napsaný. S uvedením argumentů, se stručným historickým přehledem ohledně chování Sýrie vůči Izraeli, atd. Proto karma R^R^R^

6 0
možnosti

Trochu jednostranný pohled.

3 0
možnosti

Izrael je v práve, aj napriek žiadostiam, výstrahám izraelskej vlády, Sýria naďalej vyrábala vo vojenskom objekte presné a smrtiace zbrane, ktoré mali smerovať do Libanonu, na túto vojenskú základňu izraelské jednotky zaútočili v čase keď tým priestorom prelietalo ruské vojenské lietadlo.

Podľa slovenského odborníka pána Krúpy, zlyhalo pri udalosti viacero faktorov. "Je dosť možné, že zo strany Izraela zlyhal komunikačný kanál. Ten má vytvorený s ruskou armádou, ktorá je dislokovaná v Sýrii, aby dopredu informoval o plánovaných útokoch a aby nedošlo k zbytočným stratám na ruskej strane. Podľa informácii, ktoré máme z ruskej strany, toto varovanie prišlo neskoro, respektíve iba minútu pred začatím útokov," povedal Krúpa.

Izraelský premiér v utorok počas telefonátu s ruským prezidentom Vladimirom Putinom označil Sýriu za vinníka zostrelenia ruského vojenského lietadla nad Stredozemným morom pri sýrskom pobreží. Zároveň vyjadril ľútosť nad smrťou 15 ruských vojakov.

Netanjahu podľa agentúry DPA zdôraznil význam pokračujúcej izraelsko-ruskej koordinácie ohľadom Sýrie, čím sa "za uplynulé tri roky predišlo mnohým stratám na oboch stranách". Premiér taktiež ponúkol vyslanie veliteľa izraelských vzdušných síl do Moskvy, kde by predložil nálezy izraelského vyšetrovania incidentu.

Informácie čerpám so slovenských denníkov, Sme a Denník N.

3 0
možnosti
Foto

R^ Přesně popsané meritum věci

1 1
možnosti

Izrael tvrdě zaplatí za svou agresi a drzost.

0 14
možnosti
Foto

A co Židi? Co pro ně navrhujete?

7 2
možnosti

P98e30t30r 74B28u34r43i75a82n

18. 9. 2018 21:13

Naprosto excelentní rozbor situace, karma.

8 0
možnosti

Díky autorovi za pobavení díky této další jeho slátanině. Ale zklamu ho, na situaci přímo v Sýrii nemá tato aféra absolutně žádný vliv. Vojenské operace, především v jižní části pokračují dál. Navíc se v současnosti řeší především realizace včerejší turecko-ruské dohoda o Idlíbu a nikoli Iljušin. ;-D

3 4
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,62
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz