Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Málokdy se stává, aby diskuze byla 10x výživnější než sám článek. Tady se to povedlo: za zaostalost Ruska je plně zodpovědný jednoznačně západ. ;-D;-D;-D;-D karma diskuzi, tentokrát ...

0 0
možnosti
Foto

Když někoho zaženete a zaháníte do kouta, tak se nemůžete divit, že pak brání. Nejnověji to, co se děje v Lotyšku, je toho příkladem. Fakt je nejlepším zájmem Západu rušení ruských středních škol za asistence jednotek NATO ?

0 0
možnosti
RK

No jo, tak jste si zase dneska píchnul do žíly jedno nekvalitní "Rusko". Já vám to přeju, každý je ve své podstatě na něčem závislý a podle barvy v obličeji už to děláte dlouho. Doporučil bych vám aplikaci IS, čená je dneska in.

1 0
možnosti
SN

:-).....Teď jsem si to pane autore uvědomil! Najděte si, prosím, jeden z blogů pana Větvičky dostatečně zdokumentovaný fotografiemi za současných ruských měst! Pak to nestranně zhodnoťte.

Jinak Vám srdečně přeji pěkné prožití dnešního svátku sv. Václava, českého patrona! R^V

1 1
možnosti
JZ

Pane Stando Nováku. Ja pouze citujji předniho ruského úředníka, který prohlásil, že ruská ekonomika je polofeudální a zaostalá a on je pro mě větší autoritou, než vy. :-)

7 0
možnosti
Foto

No tak vida, toho je třeba využít.

Jenomže ouha, ono to nepůjde.....protože..... protože SANKCE.... :-(

2 0
možnosti
MB

O Rusku už nemá smysl psát. Je to pořád dokola. Země neuvěřitelného zmaru a nevyužitých příležitostí. Jistá zmněna - zde však je! O tom zcela zřejmém - Oni sami, začínají oficiálně mluvit! Viz. V. Putin, který poukázal na prohlubující se zaostalost - Podobně článek o ekonomice. Mj., ta je ze 70% státní - Tedy Jaderná velmoc + Polofeudální a zaostalá země. Jisté pokroky jsou, nicméně strašně pomalé ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Za to je plně odpovědný Západ. Kdyby se zaměřil na konsolidaci SSSR jako protiváhy Číny, tak měl dnes daleko piohodovější pozici.

1 3
možnosti
AR

R^ Je to tak. Kreml stále prezentuje RF jako světovou velmoc. Dle své obrovské územní rozlohy RF velmocí je, ale jen díky té rozlohy. Ekonomicky je však už od dob carských velmi zaostalá. Nemít možnost využívat pro export svá nerostná bohatství, tak RF by byla žebráčkem. Navíc Kreml investuje hlavně do armády a to velmi omezuje možnost rozvoje země. !!

5 0
možnosti
LU

Rusko je bohužiaľ súčasná vojenská veľmoc.

Rusko bola pred storočím kultúrna veľmoc, ktorá dala svetu veľa vynikajúcich dodnes svetovo uznávaných spisovateľov, básnikov, hudobných skladateľov, to čo sa s Ruska stalo počas a po boľševickom besnení, to tam pretrváva podnes, len s tým rozdielom, že mocipáni zmenili dresy, a sami seba prehlasujú za demokratov.

Nikto na svete si nemyslí o RF že je alebo niekedy bola ekonomická veľmoc, dokonca ani tí fanatici v Kremli.

5 0
možnosti
Foto

Karma za blog R^R^R^ Téma je vážné, neveselé.

Mezi jinými mi naskočily vzpomínky někoho ze známých, co se dostal do Sovětského svazu na jakýsi organizovaný zájezd v 80. letech. (Jinak, než přes organizované zájezdy se tam běžný člověk z údajně bratrských zemí tábora socializmu ani nemohl dostat) V prodejnách potravin tam měli obrovské regály plné lahví s vodkou a někde když tak menší regál s maďarskými zeleninovými konzervami. Ta obrovská a v evropské části velice úrodná země musela dovážet zeleninové konzervy z malého Maďarska a patrně to byly jediné běžněji dostupné potraviny! A podle velikosti regálů s vodkou a nekonečného zástupu lahví v nich, se tam lidem evidentně vládlo distribucí vodky.

6 0
možnosti

Nezlobte se na mě pane Trizuljak, ale to co jste napsal je demagogie a nepravda non plus ultra. A to jak o možnosti jet do tehdejšího SSSR, tak o potravinách v obchodech. Byl jste tam někdy? Pochybuji. Jen tady vytváříte pohádky "někoho ze známých"?

4 2
možnosti
OT

Nic si z těch trapných ruskomilců nedělejte.

5 3
možnosti
PL

P77e49t32r 32L26a62n60g63e15r

27. 9. 2018 19:30

Tady si někteří diskutéři dělají z pana Zieglera legraci. Místo toho aby ocenili, že jim vysvětluje v potu tváře (viz stylové foto pana Zieglera), co si mají o Rusku myslet a šetří jim tím spoustu času a přemýšlení.

Tak milí čtenáři, buďte hodné ovečky a pěkně pana Zieglera pochvalte a karmujte. Nikdo neumí tak krásně nastavit zrcadlo jako pan Ziegler. Však se také učil u Rudého práva a u Československé televize již před rokem 89.

Velikánskááá karma panu ZiegleroviR^

9 8
možnosti

Klídek, určitě někdo pochválí i váš břitký humor Peťo:-)

6 1
možnosti
Foto

Máte pravdu a karmu, Jene.R^

8 1
možnosti
Foto

Tak já bych pana doktora doplnil. Vše negativní o Rusku je pravda a vše pozitivní je lež. Takže dále již netřeba bádat. Vše bylo již řečeno.

1 2
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,61
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz