Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy vždycky pane Zieglere kritizujete důsledek a chybí vám kritika příčiny a třeba jen náznak toho, jak situaci zlepšit.

Jak už bylo napsáno i níže, současné politické rozložení sil důsledkem selhání tradičních demokratických stran. A není to jen Okamura se svou bandou co mě štve, ale i fakt, že se v parlamentu pořád drží komunisté, že nejlepší volební výsledek má strana jednoho muže, že se tříští síly například v TOP, ODS a STAN, že pravice dělá levicovou politiku a pro tzv "demokratickou" levici nemám ani slov.

Jsem přesvědčen, že lidé už jsou unavení neustálými kritikami a strany by měly nepopulisticky prezentovat své programy.

Bydlím v obci s necelými 5000 obyvateli a u nás je vše průhledné, programy zcela jasně napsané a výsledky za současným starostou a radními(ODS) jsou vidět, obec velmi dobře prosperuje. V sousední, přibližně stejně velké obci je to podobné, přitom je tam starostou člověk z ČSSD. Tedy nezáleží na straně, ale na poctivosti a schopnostech v tom pozitivním slova smyslu.

3 1
možnosti

RvRv Ať se zaměřím na kteroukoli stranu, najdu tam ty Vaše "lži". Zastrašování novinářů je výrok na pokraji špatné grotesky.

Ale hlavně, kritika vnitřní struktury SPD je časově hodně opožděná - několik let. Ostatně, když si přečtu několik Vašich článků za sebou, styl a tendenčnost se z nich vysype jako mouka z prasklého pytlíku.

3 3
možnosti

O71t26a 90K37i91n45c

3. 10. 2018 16:14

Stačí si přečíst tento 6 let starý rozhovor s Tomio Okamurou a ať si každý udělá obrázek o něm sám:

https://zpravy.idnes.cz/okamura-haji-komunismus-08d-/domaci.aspx?c=A121120_212117_domaci_jj

5 0
možnosti

P40e55t74r 16B11u84r40i66a12n

3. 10. 2018 15:01

;-D souhlas. Já mám kamaráda, který za ně kandiduje. Po jeho plamenném projevu o přímé demokracii všech občanů mi stačí vždy položit jen dvě konkrétní otázky aby začal koktat. Neví jak by to mělo probíhat, jakou by to mělo mít platnost a vždy mě jen odkáže na švýcarský model, o kterém neví taky naprosto nic. Je to o to podivnější, že to mají přímo v názvu a on za tohle kandiduje. Připadne mi stejně bezmocný, jako když jsem se komunistů za socíku ptal, cože je vlastně ta nadhodnota o kterou kapitalista okrádá dělníky. Přestože to byla alfa a omega jejich ideologie, nikdo to nevěděl ;-D

13 1
možnosti

Možná je to překvapivé ale v tomto jsem z autorem za jedno. Že SPD není klasická strana ale pouhopouhý byznys projekt několika jedinců nahoře není nic nového. Nicméně máme demokracii takže jediné řešení pro ty co ji rádi nemají je jen jedno, nevolit ji.

5 0
možnosti

Chytří volí ODS, přemýšliví TOP09. A teď babo raď.

4 6
možnosti

Díky ale my někteří o tyto dvě povedené partaje nemáme zájem.

7 0
možnosti

Nadpis lze použít na jednotlivce skrze všechny partaje a otázku volitelnosti většinou vždy pozvedne konkurenční volič. Charakterizovat stranu od činů jedinců je zhovadilost prvního stupně, měl bych zde rád stranu jen slušných a zákonů dbajících jedinců,to je ovšem faktická utopie. Jak říkal můj oblíbenec WCH ,,Člověk myslící pozitivně vidí neviditelné, cítí neuchopitelné a dosahuje nemožné"., to není případ tohoto díla a pokud byla idea tohoto dílaodhalit pravou tvář SPD, tak si myslím,že se to příliš nepovedlo. A pro autora..nejsem volič tohoto uskupení!

5 0
možnosti
Foto

Tvrdím od samého začátku, že pan Tomio Okamura má neskutečně výborný byznysplán. Poučil se v Úsvitu, kde mu příliš viděli na prsty. Jeho SPD je skvělý podnik, který sype - a naprosto legálně - množství miliónů do jedné kapsy. Kalkuluje se strachem a s alternativní inteligencí některých spoluobčanů. To, že v řadách jeho strany je průměrné IQ stejné výšky jako denní teplotní maximum v říjnu, je patrné taky (namátkou pan Rozner, který opravdu intelektuálně jiskří, pan Staník s potřebou plynovat své bližní atd.) Jsem si zcela jist, že pokud by nějak došlo k převaze muslimů v naší zemi, pan Okamura by srdnatě bojoval proti zbytkům křesťanských psů stejně razantně, jako to činí dnes proti migrantům.

Jene, karma.

18 14
možnosti

Jsem si zcela jist, že pokud by nějak došlo k převaze muslimů v naší zemi, pan Okamura by srdnatě bojoval proti zbytkům křesťanských psů stejně razantně, jako to činí dnes proti migrantům.

.............

V té poslední větě možná máte pravdu, ale stejně tak lze říci, že mnozí jiní politikové budou věrně kopírovat Brusel a Berlín.

Pravdu možná máte, ale to platí pro mnohem více politiků než jen pro Okamuru.

10 0
možnosti

Lidi jsou denně zavalováni obrovským množstvím zpráv, událostí a reklam, že to mozek odmítá pobírat. A když pak někdo ten složitý svět nabarví jednoduše na černou a bílou a k tomu předloží černé a bílé řešení všeho, je to jako rajská hudba.

3 1
možnosti

Přesně jste popsal uvažování zarytých příznivců EU.

Prostě všechno vyřeší naše orientace na západoevropské státy, protože co Západ činí, dobře činí.

Východ byl ve skutečností tragédií vždycky (to píši bez jakékoli ironie a je to prostě skutečnost), ale Západ sklouzává do takových problémů, že to zavání něčím doopravdy příšerným.

Ale mnozí lidé mají EU a prozápadní orientaci nabarveny bílou barvou a přes to u nich nejede vlak.

14 1
možnosti

...a Jan Ziegler je zase prokremelský bloger:-)

10 1
možnosti

Těžko by napadal SPD, která se hlásí k Putinovi.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS