Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P23a62v59e78l 54K31h76a94i35l

9. 10. 2018 11:33

Já myslím, že je to škoda. Míla Rozner na každou radnici R^;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

R^ne vždy vás karmuji ale dnes anoR^

2 0
možnosti

V Beskydech oni ani nekandidovali. Jen v Třinci a tam dosáhli 4,2% hlasů, tudíž žádný mandát. Pěkné a zajímavé je i to, že podobně takto tam dopadli ČSSD, KSČM i ODS!! Tedy žádný mandátR^

3 0
možnosti

...skoro žádní nejsou..... nedávno v televizi mladý Afghánec - přišlo nás sem 15; před tím v Brně další se oháněl nožem (kolik jich přišlo v rámci NATO?), i ti přeshraniční a dokonce bez azylu, další se změnou z dočasného pobytu na azylový nebo trvalý - o tom všem se nikde nedočtete.

I místní komunita se snaží - Shehade a bojovníci do ISIL, nenávistná kniha jim prošla u soudu, kontakty s s nejhorší odnoží z SA a nahrávky (starší) z kázání v mešitě, ale těch, kteří jsou stále v čele ...... inu, to skoro nějak nabobtnalo!! A to nepíši o požadavcích (učenliví od Západu) viz. nová mešita v Brně atd.

To, že je na Okamurovi co kritizovat neznamená, že je toto téma jen jeho a uklizené. To jen ČT a spol. to cenzurně dali k ledu.

Pane autore, držte se svých Rusáků a nepindejte nesmysly tam, kam jste se pořádně nepodíval.

5 10
možnosti

A ještě k Vaší diskusi o penězích - ano, lze z určitých signálů říci, že to byl zpočátku byznys projekt, ale miliony na soukromém účtu nepřistály a hlavně, do SPD přišla řada nových, schopných lidí - logicky je přitáhly témata, která mají šanci na úspěch právě u SPD, když se jiná uskupení podařilo obratně rozbít.

Je jen otázkou času, kdy nebude možné tak flagrantně především islámskou problematiku strkat pod stůl.

Takže, dnes už to není jen Okamura a troufám si říci, že v názorovém střetu s mnohými byste byl dvojka.

6 8
možnosti

Milý pane Zieglere, Okamurovci dostali ve volbách nakládačku a právem, poněvadž se jednalo o svobodné volby tudíž neprávem by to nešlo. To musím jako volič SPD uznat.

Ke zbytku Vašeho příspěvku jen odlehčeně: Dnes jsem byl panem Zdechovským označen (v nadsázce) za člověka, který kdyby denně nedal někomu nálepku, byl by nešťastný.

Ani si v takové situaci netroufám domýšlet Váš stav se všemi Vašimi nálepkami jen v tomto příspěvku, z nichž "matlalové" je tou nejpůvabnější a "náckovská pakáž" by byla z fleku na žalobu...

Spěte sladce, spravedlivý brachu.

7 3
možnosti

Milý pane Burgete, náckovská pasáž je citace a za citace někoho jiného lze těžko žalovat. :-)

2 2
možnosti

Ovšem že by o dotyčných otázkách náhodou bylo referendum, z toho má pan bloger smrtelnou hrůzu.

7 2
možnosti

Kdo zavírá diskuse je srab. A Jaromír Petřík zavírá diskuse pod svými blogy. A jestli ještě chodí diskutovat k jiným, je to drzost. Proto má pan Petřík u mě zákaz diskusí.

4 3
možnosti
Foto

Kdo minusuje příspěvky svých oponentů, aniž by se vyjádřil, je podle vás co, pane Zieglere?

5 4
možnosti
Foto

I35v45a26n 87M37a81r71e13k

8. 10. 2018 18:44

A že Vás p. Jene "zaujali" z celých voleb zrovna Okamurovci? 8-o

Ale možná to je jen zastírací manévr před přesvědčivým vítězstvím Babišovců v Budějicích, kteří tam nyní hrají "první house".

K tomu Vám i když opožděně, ale o to upřímněji dodatečně gratuluji.

Věřím, že jste toto krásné vítězství ANO v Masných krámech jak je vašim dobrým zvykem náležitě oslavili. R^

7 1
možnosti
Foto

I64v95a13n 10M64a94r19e81k

8. 10. 2018 18:45

Opava . . . . "první housle". . . . R^

1 0
možnosti

No to je sice pěkné ale já bych předčasně nejásal. Oni totiž na komunální úrovni v podstatě nic neobhajovali takže o tom jak na tom skutečně jsou rozhodnou zase až volby parlamentní.

7 1
možnosti

Kazdy hlas pro stranu prodavace popcornu z Tokya je hlasem zmaru a hasem üroti demokracii. To snad uz je lepsi volit KSCM.

1 5
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,78
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz