Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Zeman s Babišem si zaslouží hlavně nevolit, to je ta správná forma protestu. Ale hodit kytku do koše...Nějak se absolutně nemůžu smířit s tim,že někomu ujely nervy jak píše autor a tím to omlouvá. Ale je pravda, dnes už se vnímá tak, že za vykradené auto si může vykradený, protože tam něco zapomněl a bylo lákadlo pro zloděje. Za znásilnění si některé také mohou sami. Tak proč nezničit kytku, to je fakt. Jdeme s dobou.

3 1
možnosti
JL

Hazet kvtiny do smeti je v kazdem pripade vandalizmus. Kdybych byl tim vandalem, vzal bych Zemanovu kytici a zanesl ji na hrob Gottwalda. Ten je Zemanuv velky vzor a s nim ma nejvice spolecneho. Oba se prolhali k nejvyzsim funkcim, oba neplnili sliby, podle Klemova vzoru Zeman zprasil statni usporadani 14 nesmyslnych, penezi danovych poltniku plytvajicich kraju. Tak jako Klema byl, i Milos je poslusnym sluzebnikem Kremlu. Gottwaldovi Zemanova kytka patri, tedy "svuj k svemu".

5 2
možnosti
Foto

Našel jsem na FB hezké, nejspíše novodobé přísloví: "Žij tak, abys nemusel klást kytky ve dvě ráno".

Jene, karma

9 1
možnosti
Foto

Jaksi není důležité, že jestli to někdo myslí s kladením květin upřímně, je dokonce ještě významnější, pokud se k tomu cítí být donucen veřejnými ohledy.

2 0
možnosti
JN

J11o38s97e79f 63N72i98k34l

20. 11. 2018 14:54

...se pokládaly kytice a zapalovaly svíčky...to bude asi správně...

2 0
možnosti
JN

Když to tak hezky kádrujete, jistě máte přehled o tom, kolik z těch zmlácených studentů byl členové SSM a jaké procento mezi účastníky průvodu měl členové KSČ.

Jistě je vám známo, že průvod 17.11.1989 byl organizovan Socialistickým svazem mládeže a mezi provním kdo proti zásahu protestovali byl soudruh Vasil Mohorita

2 3
možnosti

A68n51n55a 89Č27e68r55n60á

20. 11. 2018 15:25

Pro kádrováka každý kádrovák. Rv

Na co potřebujete znát procenta zmlácených svazáků a komančů? 8-o

3 2
možnosti
MV

Pokud by zminovani kladeci měli mezi lidmi přirozený respekt, nemuseli se k památníku trapně ukazovat po půlnoci a nemuseli kytku posílat po messsngerovi. Respekt ale nemají a lidé to sem tam dají najevo i ne zrovna vhodným způsobem.

7 2
možnosti
TH

Jo! Ten nadpis sedi.

2 0
možnosti
Foto

Vidím to podobně. Také nejsem příznivcem vyhazování kytek či věnců. Dokonce i ten člověk, který to udělal, mi přijde spíše podezřelý a nevím, jestli prospívá kultivaci demokracie u nás.

Je tam však to ale! jak píšete.

R^ Karma

8 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,66
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz