Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vždycky když Evropské státy "zakročí", situace se výrazně změní k horšímu. Jestli není lepší koupit auto se stočeným tachometrem, než si nekoupit žádné nebo hrozně drahé. Řešení bude realizovat úředník, ten neumí nic jiného než přidat papírování, případně nastavit takové podmínky, že vůbec nebudete vědět, jestli ještě smíte své ojeté auto prodat nebo nesmíte a to i přesto, že jste tachometr vůbec nestočil. Znáte to, to kladivo vždy dopadne na nevinné a nezúčastněné a podvodníci si budou vesele mastit kapsy dál, protože tak je to se vším, v čem "zakročí" stát.

0 0
možnosti

Jistě, miliardy korun z evropských dotací na dálnice a železnice mění v Česku situaci výrazně k horšímu. Kdo mění situace k horšímu je hlavně česká legislativa, nikoliv evropská.

1 0
možnosti

V Nemecku je to zakotveno v §267 StGB jako falsovani urednich dokumentu.

0 0
možnosti

J77a90n 58R58á59ž

29. 11. 2018 16:01

A přitom čeští i polští dovozci ojetých aut svorně prohlašují, že nejvíce prokazatelně stočených tachometrů mají auta nabízená v Německu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz