Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

no ale on tenkrát nevěděl, že Havlisté všechno ukradnou

0 7
možnosti

To nebyli zadni Havliste vazeny p.s.Macku, to byli vasi Gottwaldiste, Zapotockiste, Novotniste, Svobodiste spolu s Husakisty a po kratke pause pak Klausiste a Zemaniste. Branil jste jim v tom nejak, nebo jste jim pomahal?

8 0
možnosti
Foto

Krásné, Honzo, děkuji! A karma R^

Pamatuji si tu knihu, měl jsem možnosti si ji prostudovat, měl ji kdysi jeden můj kamarád.

3 0
možnosti

Milouš také nedávno říkal, že by okruh kolem Prahy byl - kdyby zůstal u vesla - dávno hotov. Je to možné - žádné starosti s výkupem pozemků, přesunutí kapacit z jiných staveb:-).

0 0
možnosti

A o tom to právě je, dnešní legislativa je mnohem složitější než dříve, proto dnes všechno tak dlouho trvá a ČD (dříve ČSD) by určitě pod jeho vedením ziskové nebyly, neb dotace v železniční osobní dopravě se pohybují někde kolem 85% až 90% a za plnou cenu by vlakem ani tenkrát nikdo nejezdil. Jedna perlička na závěr, totiž že M. Jakeš začínal (pracovat) právě u Bati:-)

1 0
možnosti

Vzpominkou na Jana Antonina Batu jste si moc nepridal k sve popularite pane Zieglere. Ne vsichni v CSR jej vnimali jako dobreho manazera. Od Benese az po "pragocetricke" egoisty. Ani dnesni elita nedokaze navazat na ty uspechy organizovani prumyslu, skol, vyzkumnych ustavu, lekarstvi a hlavne ve vychove elitni skupiny pro reprezentaci v obchodu a politice..

4 0
možnosti

Beneš za asistence nastupujících komunistů J. A. Baťovi v roce 1947 ukradli celou fabriku.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS