Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budu opravdu moc rád, pokud se lék na cukrovku potvrdí spolehlivě také pro lidi. Ti, kdo v minulosti na výzkumu léků a léčebných metod pracovali, se často setkávali s velkou nedůvěrou a někdy až nepřátelstvím od vlastních kolegů. Věřím, že to nebude tento případ a moc přeji tomu konkrétnímu týmu, aby uspěl.

0 0
možnosti

Dobrý den , nádhera / nikdy nebude uvedeno na trh zhroutil by se trh s léky na diabet , krachovali by diabetické poradny , padla by literatura , prostě světová krize .

0 0
možnosti
Foto

Byl bych trochu opatrný. Už tu byly kmenové buňky při léčbě amyotrofické laterální sklerosy, poškození míchy atd. a výsledek - no...nebyl valný.

To, co funguje na potkanech, ještě nemusí fungovat na lidech. Nebo, může to fungovat a objeví se komplikace jiná (thalidomid....).

Byl bych samozřejmě rád, pokud by se metoda ukázala jako úspěšná a jistě máte pravdu, že tento objev by byl na úrovni vymýcení černých neštovic či objevu bacilu TBC a tedy možnosti vůči němu zasáhnout.

Pěkný den, Jene

5 0
možnosti

Zde na Google jsou k dispozici materiály IKEM staré 1-2 roky. Nevím z čeho pan bloger čerpal nějaké nejnovější údaje. Směšuje ale uvažovanou léčbu 1. a 2.typu - ta by se zásadně lišila. Ale i teď se hovoří, že i v superoptimistické variantě by nešlo vždy o vyléčení, ale o značné zlepšení. Cukrovku zatím dokázal vyléčit jen blogerem milovaný prezident Zeman. :-)

1 0
možnosti

Jen dodávám - máme v rodině jak cukrovku 1. tak i 2.typu, takže něco málo o tom vím.

1 0
možnosti

Byla by to paráda. V současné době shánějí sponzory. A pak to nejdůležitější - kde vzít vhodně dárce. Snad se zadaři, ale viděla bych to na víc než pár let.

3 0
možnosti

L97u79k50a24s 70F31i98k30r

21. 12. 2018 18:47

Hradni Zeman to vylecil sladkym a chlastem.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS