Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. Taky má rád zdejší rusofily, kteří by tam nežili ani den. V roce 1984 jsem poprvé (a naposledy) navštívil "zemi, kde zítra již znamená včera". Konkrétně Moskvu a Volgograd. Dodnes bavím své posluchače neuvěřitelnými historkami. Jinak - mohu potvrdit, že zdravotnictví v této zemi je opravdu na úrovni málo rozvinutých států (netýká se špičkových nemocnic, kam se běžný občan nedostane).

Lidi, s kterými jsem se potkal, byli skvělí. Obyčejný Rus je člověk, který Vám dá to poslední, co má.

6 0
možnosti
FD

Se divím,že nezabrali nějaké cizí území,jak po Soči.

1 0
možnosti
JZ

Potrefené husy zakejhaly. Nemají argumenty a tak se zoufale snaží odvést pozornost jinam.:-)

7 1
možnosti
Foto

I11v39a67n 62M71a54r31e72k

8. 1. 2019 21:27

Vy vidíte někde nějakou zoufalost ? A čím se kdo "snaží odvést pozornost"? 8-o

2 1
možnosti
Foto

I63v81a98n 17M73a28r42e31k

8. 1. 2019 20:54

A pravidelný čtvrtletní "kolotoč" je opět zde p.Jene? Před pár dny zde prezentovaná o5 bitka Rusů v Budějcích (kolikátá už?), a nyní pro změnu donekonečna omílané ruské zdravotnictví ?. . . . . . . . No možná by Vám alespoň na chvíli otevřelo oči zapátrat v archívu ČT a vyhledat pořad "Doktoři" , kde náš popřední neurochirurg p.MuDr. Beneš vzpomíná kromě jiných i ruské zdravotnictví.

A jen tak mimochodem, jak to vypadá s tou sportovní halou v Budějcích, okolo které nyní vypukl tak velký bengál ? Mohl by z toho být velmi zajímavý blog, ne?8-o

4 4
možnosti
JZ

Marku, naučí se číst. O bitce s Rusy v ČB jsem před dny vůbec nepsal. ;-D

6 0
možnosti
Foto

Vývoj se přeskočit nedá a Rusové se ani nesnaží, aby se na přeskok rozeběhli. Ono na Ukrajině to o moc lepší nebude. Byl jsem v roce 1986 v Kyjevě a tamní delegát tvrdil, že chytnout ho tam slepák, tak raději umře v letadle, než by se nechal operovat v tamní nemocnici. No a teď tihle lékaři léčí v českých nemocnicích.

7 0
možnosti
AR

Máte pravdu, ale dle polské televize se i na Ukrajině stav ve zdravotnictví zlepšuje. Byl to pořad začátkem prosince.

0 0
možnosti
OF

O jej, scházejí topiči z kotelny na Titanicu....;-D

1 1
možnosti
VH

Moc pěkné počtení, jen více fotek bych uvítal. Je to jiný svět a Potěmkin je stále živý na každém kroku. Doporučoval bych, aby příslušníci zločinecké strany na níž stojí vláda se vzali za ruce, koupili jednosměrnou jízdenku za Moskvu a budovali tam ten tolik vysněný komunismus...:-)

12 2
možnosti
LC

Čéče, tam jsou komanči v opozici, u nás řídí vládu. Ke komunismu máme dnes blíže my, potažmo celá EU. O některých našich současných "vymoženostech" komanči a StB nesnili ani v nejrůžovějších snech pod duchnou.

2 3
možnosti
Foto

A máme zde docela významnou skupinu lidí, kteří tvrdí, že jsme střed všehomíra a od západu i východu bychom si měli vzít něco a být něčím mezi tím. To by mě teda zajímalo, co by nám doporučili si vzít jako vzor z Ruska.

14 0
možnosti
JZ

Přesně tak Tomáši. O Rusku tady nejvíc blouzní Ti, kteří v něm v životě nebyli. :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,49
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz