Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

A dopadlo to přesně tak jak jsem předpokládal. Ovšem s tak naivním přístupem exekutorů se ani nelze divit.

0 0
možnosti
PP

Už i tobě hráblo ?

0 0
možnosti
Foto

Stát si platíme, aby dbal na respektování zákonů. To, co se dělo na Klinice, byla ukázka, jak by vypadala anarchie.

0 0
možnosti
JR

J95a17n 84R90i80c11h57t59e16r

10. 1. 2019 10:56

Tak zatím povolali jen nějakou hlídku. Těch policistů je mi upřímně líto - vypadají dost tragicky, ti "aktivisté" si z nich dělají srandu a oni nemůžou nic dělat.

Večer půjdou na pivo, kde se jim budou kamarádi posmívat, doma jim vynadá žena, že jí dělá ostudu a pubertální děti se k nim nebudou znát, protože těm se zase budou posmívat spolužáci...:-/

0 0
možnosti
Foto

Karma.Souhlas.Kde končí respekt k zákonum,k rozhodnutím soudu a zabírá se cizí majetek,tam začíná anarchie.To je to poslední co tady potřebujeme....

0 0
možnosti
DR

A už to začíná. Exekutor se prý nedostal hlavním vchodem. A co proboha čekal? Že tam bude mít slavobránu? Neuvěřitelné.

0 0
možnosti
BD

A bohužel se sice naprosto všichnishodneme, že ta jejich Klinika být vyklizena má, ale vzhledem k souvislostem s vysokou dávkou pravděpodobnosti prostě nebude. je to v Praze, v Praze si zvolili Piráty, ti samozřejmě budou lobovat fest a dojde k nějakému handlu. A za čas všichni pražáci, protože to půjde z rozpočtu města, nebo my všichni, protože to půjde ze státního, zaplatíme tu jejich Kliniku jinde. Ale že by to znamenalo konec tohohle doupěte? To ani náhodou.

0 0
možnosti
PT

P72e51t32r 53T67o19m63e11k

10. 1. 2019 9:35

Moc tomu nevěřím. Dneska mají totiž svátek tuleni, tak to budou muset asi odložit.

0 0
možnosti

Souhlas s článkem, nicméně je potřeba si také říct něco jiného. Squateři obsazují neobydlená obydlí, o které se vlastník nestará. Proč se stát o kliniku dlouhá léta nestaral?

0 0
možnosti
Foto

Kliniku dříve vlastnil stát, posléze byla převedena nebo prodána Správě železničních cest. Minimálně od té doby si klinikáři měli jít hledat jiné doupě.

2 0
možnosti
Foto

Dnes s vámi souhlasím a dávám karmu, o tématu jsem psal nedávno. Je naprostým neštěstím, že v tomto případě, ačkoli byl řešen od nejnižší instance až po Ústavní soud, je výsledkem velké NIC. Policie nekonala, soudní rozsudky nejsou respektovány a policie opět nic. Aby toho nebylo málo, na stranu okupantů Kliniky se postavila i část zastupitelstva městské části Prahy 3. To je naprosto neuvěřitelné, co za pakáž nalezlo do radnic.

http://www.zizkovskelisty.cz/uvodni-strana/klinika-ziskala-podporu-z-vedeni-radnice?fbclid=IwAR3apFKDMXOBzO4IUivDn79utpNW_uf0Bjx9kXbT3Yr6rvOfXLEbDlS961w

https://vladimirstastny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=693214&fbclid=IwAR04nqOkLGYJSbAalG6GSG5rN43Z2eYk8tyGKDijGHL5uWMBykjSUG3IC34

1 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz