Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud prezident nesplní zákonné podmínky, nahradí jej podle venezuelské ústavy čl. 233 a 333 předseda Parlamentu.:-)

0 0
možnosti

Tak Maduro se ukázal jako pěkný pokrytec. Chce předčasné parlamentní volby, protože v parlamentu má opozice většinu, kdežto prezidentské odmítá.

0 0
možnosti

Je potřeba opravit údaj ve Wikipedii. https://cs.wikipedia.org/wiki/Hyperinflace i když, zítra to bude možná vyšší číslo.

Podle čísel ve Wikipedii to vypadá, jako by ve Venezuele byla několik let válka. Tedy zavedení sociálního státu - socialismu je ekonomiky stejné, jako mnohaletá válka a někdy i horší.

Že milí socani? Chystáte další válku ?

1 0
možnosti

Putinovské Rusko s Čínou budou vždy na straně toho, proti komu jsou USA a západní svět. Bez ohledu na případné ekonomické zájmy.

1 0
možnosti

Madurův, autobusový výlet Zvláštní školy - Směr Macocha končí! Nadšení účastníci se dokodrcali k železnému zábradlí a čumí do té obrovské díry! Šofér se chápe telefonu a volá na Dispečink - Prachy došly, další pošli ! Z Bus Centrály Kremlu se ozývá - Taky přebytky již nemáme a obáváme se o Kapesné, které jste ti dali! Posíláme tedy naše osvědčené Žoldáky! I soudruzi z Číny se bojí o své vklady - Tak jsme tě tě pěkně učili Demokracii a opět jsi na suchu! Přelez to zábradlí ...:-)

1 0
možnosti

Guaido byl legitimě zvolen předsedou parlamentu. Maduro nebyl legitimě zvolen prezidentem.

2 1
možnosti
Foto

To tvrdí mainstream v médiích. Je nějaký důvod právě v tomto mu důvěřovat? Jak jste ta tvrzení falsifikoval?

2 3
možnosti
Foto

To, že ruský prezident Vladimír Putin podpořil zločince a vraha Madura, nepřekvapuje

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=698577 - to opravdu nepřekvapuje, protože je to prezident, který vzešel z voleb a Rusko do Venezuely v posledních létech nainvestovalo ohromné prostředky, které by mohly v případě chaotického převratu přijít vniveč. Jak vlastně přišel ten druhý na to, že je prezident?

Já s vámi s hodnocením Madura souhlasím, ale uznávání zvenčí někoho, kdo nemá mandát potvrzený svobodnými volbami, nepřinese nic dobrého a rozhodně to nezklidní situaci. Na Ruském postoji není nic divného.

2 0
možnosti

Řekněte rovnou že opět mají někteří tendenci strkat zvenčí rypák do úplně cizích záležitostí.

4 2
možnosti
Foto

Karma. Kam se dostane k moci komunista či jeho mutace, tam je zlo, bída a katastrofa. Všichni to vědí a pořád to někdo zkouší, jestli to náhodou nebude fungovat,

Nebude. Nemůže.

Karma Jene

9 0
možnosti

D52a17v68i20d 82H34o60r28á79k

29. 1. 2019 23:40

A jakpak se Vám tehdy študovalo, s vidinou oné doby zla, bídy a katastrof ?

5 3
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz