Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)......Zieglere, vidím, že jste smázl můj poslední příspěvek, kde jsem se ohradil , že nejsem žádný člověk, který nenávidí židy! Já jim fandím! Podívejte se, prosím, jestli Vám na to Váš um stačí, kolik mají Nobelových cen! Vy vidíte moje jméno a oči se Vám podlévají krví! Víte, co je to bájná lhavost? Já to vím! !!!!!!

1 1
možnosti

Standa Novák schvaluje vraždění Židů. To je takové nacistické a jeho příspěvky mazány. Náckové nesmi mít prostor.Rv

5 3
možnosti

Za další to platí pro Rozsivala a pro Karase. Antisemitismus nebudu tolerovat.

4 2
možnosti

Treba ma i pravdu.

Krasny Antonin na Letenske plani preci take sliboval: maso soudruzi, maso take bude.

A dnes jsou ho plne kramy.

;-D

3 0
možnosti

J87i98r39i 78T54i52c49h65y

9. 2. 2019 15:48

Nikdo mne nemusi presvedcovat, ze Rusko neni ekonomicky na urovni "zapadu". Mame se ale z toho radovat? Co je pro svet priznivejsi, upadajici, nebo prosperujici Rusko?

Velmi nedavno mi prislo do ruky video ukazujici vybaveni, silu a techniku ruskych ozbrojenych sil. Pdle toho bych nerekl, ze Rusko je nejaky bezvyznamny, zapadly stat. Mimochodem, "zapad" zpusobil syrskou krizi, ktera vyustila do hruzy ISIL, Rusko tuto krizi pomerne rychle temer vyresilo.

6 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Klamete, že výsledky Ruska nejsou potěšitelné. Vás například bezesporu těší.

5 1
možnosti

Sankce evidentně nemají za Rusko žádný negativní vliv, možná že právě naopak.

Je to kamufláž.

Sankce jsou jen účelovou regulaci a bránění "rozvojovým zemím západního bloku, za které jsme považovaní např. i my", aby samy působily na ruských trzích, tam mohou na přímo a bez omezení jen vyvolení (Amíci, Němci, Francouzi, ....). I tak nějak vypadá v západním pojetí "svoboda, rovnost, bratrství".

:-)

10 1
možnosti

To je bohužel skutečnost. Společný trh kde jsou si všichni rovni... tím se argumentovalo. Někteří jsou si ale rovnější. Do Ruska jezdí za Evropu jednat paní Merkelová a pan Macron a už vidím, jak prosazují celoevropské zájmy !!!

4 0
možnosti

Tak to byste mohl být spokojený, ne?

A nebo proč to tady tak řešíte?

Proč taková hysterie z tak zaostalého Ruska?

Je to jejich země a jejich život.

:-)

10 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

1. Clanek: Zprávy z Ruska z poslední doby vůbec nejsou potěšitelné. Prezident Vladimír Putin sice na konci minulého roku ohlásil, že ruská ekonomika v roce 2017 vzrostla o 1,6% a reálné příjmy Rusů se zvýšily o 0,5%. Pravdou však je, že celkové příjmy Rusů klesly už pět let po sobě. A i kdyby informace ruské hlavy státu byly pravdivé, tak jsou to mizerné výsledky.

2. Clanek: Prezident Vladimír Putin již v roce 2003 sliboval snížení ruské závislosti na vývozu suroviny, Jaká je však realita? Podle serveru hlidacipes.org představoval v roce 1999 podíl těžby ropy, ropných produktů a plynu na ruském exportu 39,7 %, v roce 2014 to bylo již 69,5 %. Putinova velkohubá prohlášení o mohutném vzestupu Ruska zůstávají jenom planými sliby.

1. Co je pravda, neni dulezite, dulezite je to spravne ideologicky podat?https://tradingeconomics.com/russia/wage-growth

2. Zase lzi? To opravdu nestaci vzpominat skutecne ruske problemy, kdyz je potreba si vymyslet? Putin sliboval snizeni zavislosti, zavislost na tezbe se snizila.

"Byznys v Rusku se nadechuje. Západní sankce ekonomice pomohly

14. března 2017 9:15, aktualizováno 9:15

Rusko se také, alespoň částečně, snaží zbavit své závislosti na exportu ropy a zemního plynu. Zatímco ještě v roce 2014 tvořil polovinu příjmů státního rozpočtu, loni to bylo už jen 36 procent. Podíl těchto surovin na celkovém vývozu se během stejného období snížil ze tří čtvrtin na polovinu.

Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/ruska-ekonomika-se-zveda.A170313_2311707_ekonomika_fih

Zaver: Se porad divim, proc rusofobove a antikomuniste musi u nas neustale lhat... rekl bych, ze jak Rusko, tak i minuly rezim, toho maji dost, co jde legitimne kritizovat. Tak proc navic lhat?

3 3
možnosti

J86o87s65e97f 78N60i67k95l

9. 2. 2019 12:09

jen více takových článků o Rusku...sice se často opakujete, ale opakování matka moudrosti...už jsme pochopili, že Rusové jsou ti nejhorší a Izraelité ti nejlepší...rád ty vaše články čtu;-D...

4 0
možnosti

Autor nechápe, že "extrémy", stojící každý na jiné straně, jsou zády vedle sebe. A kritizované Rusko má s Izraelem víc společného než by si přál. Třeba to je motiv jeho vylévání kýblů...

4 1
možnosti

No, všechno je relativní a záleží jak daná čísla interpretujete.

Když vezmete v úvahu široké a prohlubované západní sankce, pak jsou to čísla překvapivá. Žádná krize. Přiznejme si, že jsme si od těch sankcí slibovali víc.

Rusko těmi sankcemi akorát nutíme se hospodářsky restrukturalizovat, přeorientovat se na jiné trhy a snižovat svoji závislost na ceně ropy.

Po každém útlumu a odkládání spotřeby následuje oživení.. A pakliže se Rusko ekonomicky nezhroutí (a tato čísla žádnému hroucení nenaznačují) dá se očekávat expanze zadržovaného růstu a sankce poleví nebo až se Rusko definitivně přeorientuje jinam. A sankce holt dříve nebo později poleví, až bude jasné, že díky nim akorát tak nad Ruskem ztrácíme vliv (motivujeme ho k větší samostatnosti nebo orientaci na našeho dalšího "nepřítele") a škodíme tím sami sobě.

10 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS