Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

..na sociálních sítích už nějakou dobu koluje fotokopie té Okamurovy žádosti. Možná byste jí dohledal i na Google, protože taková hovadina je vskutku originální..

2 3
možnosti
Foto

..ono těch hloupostí je poslední dobou nějak moc. Rozhořčení nad článkem o mísení ras, "homosexuální chování" pohádkových postaviček a teď zmiňovaný bilion..

Občas opravdu přemýšlím, jestli to ten člověk má v hlavě v pořádku..

1 2
možnosti

Zase nelogicke zavery odpurcu Okamury... holt, multikulturaliste to uz asi tak maji nastavene, logika se jim vyhyba obloukem.

Pokud totiz nemate dukaz, odkaz na tu zadost Muzea romske kultury, tak zesmesnovat muzete maximalne tak sebe. Ale po vasem clanku pochybuji, ze vidite nejakou logickou souvislost.

Jeste je moznost, ze se puvodne Okamura chtel zeptat, jestli zadali miliardu, a protoze pouziva i anglicky jazyk, nechtene pouzil "bilion", co je ekvivalent anglickeho vyrazu pro miliardu... proste byla by to chyba, mozne je cokoliv, ale i ta otazxka na miliardu ma sve opodstatneni, ale zase, nemate dukaz, ze to to Muzeum nenapsalo, takze zase je to neco, co zesmesnuje vas a ty, co v diskusi plivete na Okamuru.

2 2
možnosti
Foto

J28a43n 50H64o60r13n26í93k

14. 2. 2019 15:28

To je fakt super, co tu píšete.

Máte představu, jaký má rozpočet ministerstvo kultury? Myslíte, že má smysl, aby je někdo žádal o příspěvek miliardu?

Myslíte, že Okamura komunikje se svými příznivci v angličtině?

A hlavně, Okamura nemá důkaz, že to Muzeum napsalo!

Možná ho tu někdo zesměšňuje, ale on se především zesměšnil sám. Co byste dělal vy, kdyby vás někdo takto oslovil, ať se na to na ministerstvu zeptáte? Taky byste to slepě přeposlal na ministerstvo? Nebo byste mu řekl: "Hele to bude nějaká blbost, bilion to fakt bejt nemohl. To ti musel někdo něco nakukat, nebos to špatně pochopil"?

3 1
možnosti

To máte fotokopii nemyslu od pana Okamury. Že je to nesmysl, o tom nikdo nepochybuje. Ale skoro každý (včetně Okamury) by rád věděl o jak vysokou částku se ve skutečnosti jedná.

1 0
možnosti

Njn, nemyslím, že by Okamura zešílel, to je docela pěkná informace pro jeho voliče. Jeho volič (no, popravdě i někteří jeho spolustraníci) není schopen takové úvahy jako Vy, jeho volič akorát ví, že bilion je hodně. Takováto informace jen podporuje jeho přesvědčení, že Rom je protežovaný, nežádoucí prvek.

2 1
možnosti

Když já mám obavy, že existuje řada hloupých lidí, kteří to Pitomiovi žerou i s navijákem.8-o A nemyslel on bilión haléřů, i když už dávno neplatí? Ale čemu se divit, že, když se jeho voliči a poslanci chlubí Vysokou školou života!!8-o8-o8-o

2 1
možnosti

J90a86n 31R61i24c19h56t38e56r

14. 2. 2019 12:22

Myslím, že by nebylo od věci zveřejnit fotokopii té žádosti (pokud tedy ještě existuje).

Samozřejmě nepochybuji o tom, že i kdyby se tam takové slovo vyskytlo, jednalo by se o překlep (na druhou stranu, vždycky tam musí být i číslice a těch pár nul navíc už se na překlep svést nedá). Do té doby jsem k té zprávě spíše skeptický.

1 0
možnosti

Existuje, viděla jsem fotokopii.

0 2
možnosti

Chybí mi odkaz na informaci, kterou uvádíte.

1 0
možnosti
Foto

a co si tak najít sám? Aspoň takovou jednoduchou věc snad zvládnete...:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz