Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

Vandalové jsou všude, bohužel, i v Praze. Podle informace rodáků Hluboké jsme slyšeli, že byla uzavřená v noci spodní zahrada, aby bylo zabráněno případné devastaci. Ale zámek Hlubokou prý navštěvují hlavně Asiaté, Japonci. Známe to krásné prostředí, hodně jsme v těch prostorách slavili a využívali i kočárového provozu po městě, často se tam vracíme. Ze zahrady je pěkný pohled do podzámčí i daleko do kraje.

1 0
možnosti

R^

Dík za inforamce§

:-)

0 0
možnosti
SN

:-).....Autore......dobře mažete! Nehodící se, škrtněte! Kdo nesouhlasí, nemá právo s vyjadřovat! V

2 1
možnosti
Foto

V Turnově byla svého času "dočasně" umístěna sovětská posádka. Jak vypadal přilehlý park si asi dovedete představit. Dům, který si postavili jako byty pro lampasáky s rodinou, musel být po jejich odchodu srovnán se zemí, neb nešla provést ani desinsekce a deratizace, natož stavební oprava.

3 0
možnosti
Foto

to nicnení proti Milovicím

3 0
možnosti
PL

Tak jistě, to co jste napsal, se mnoha lidem jako článek líbí, protože je to o Rusech. Kdybyste naprosto stejným stylem setřel chování ožralých dánských turistů v Praze, tak nikoho nezaujmete.

To, že jsou zbohatličtí Rusáci arogantní praseta je pravda, ale jinak bych mohl vyprávět jak stolují Francouzi, o nočním bordelu v kempu s Nizozemci nebo jaký nepořádek kolem sebe dělaly němečtí teenageři u nás na výměnné pobytové akci-nebyli to alee bývalí DDRoni. A ožralý polák nebo Chorvat je též chuťka. A samy za sebe mluvily v devadesátých letech nápisy v německých a rakouských obchodech "Češi nekraďte"

Takže nechte být Zieglere, není to ani tak o národdu jako o jednotlivcích.

4 2
možnosti
PL

oprava dělali ... teenageři

původně jsem chtěl psát děti, ale v 16-19 to již děti nejsou a už jsem neopravil příčestí:-P

1 0
možnosti
RM

Já teda nevím, ale na Hluboké jsem byla před čtyřmi lety. Pobývala jsem tam týden. Každý den jsme si dělali procházky do zámeckého parku a musím říct, že neukáznění byli nejen Rusové, ale i Češi. Někdy až člověk žasl co si dovolili. Proto bych zase ne všechno sváděla na Rusy.

2 0
možnosti
JZ

Moje kamarádka na Hluboké mnoho let pracuje, a to je rozdíl než tam být na dovolené. Neukáznění jsou i jiní, ale ruské skupiny jsou nejhorší.

1 0
možnosti
PP

Proč neukáznění, jedinec je neukázněný, ale národ ne, národ je "necivilizovaný". A národ, co ničeho nedosáhl, umí jen ničit.

7 0
možnosti
Foto

to na rusáky přesně sedí

4 1
možnosti
Foto

Je třeba o tom psát. Karma R^R^R^

5 0
možnosti
Foto

Neberte si to tak pane Zieglere - pokud komunisté ten zámek opravdu ukradli, jak tvrdíte, pak ti Rusové šlapou vlastně po trávě komunistům a ne Vám. Buďte tedy v klidu R^

5 9
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PB

Proč si všichni neumětelové, kterým byl smazán hrubý komentář, většina diskutujících s nimi nesouhlasí, či má mizernou karmu myslí, že je to proto, že napsali pravdu? Bráno vaši optikou jsou největšími nositeli pravdy u nás Semelová, Ovčáček a Spolek přátel placaté země.

9 2
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz