Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

urcite je dobre hajit ceske zakony, at uz je na nasem uzemi porusuje kdokoli

2 0
možnosti

dobra prace pana Petricka!

4 0
možnosti

Pane Zieglere.

ani se nedívím, že vy a jako obvykle vrcholně objektivní reportéři ČT zcela ignorují zásadní fakta a hájí jednu skupinu osob, které také porušují dotyčnou mezinárodní smlouvu. Jedná se o nájemníky s dočasnými smlouvami, kteří už zřejmě nejsou zaměstnanci velvyslanectví, členové diplomatického sboru ani jejich rodinnými příslušníky, na které se nevztahuje ona smlouva. Jak z reportáže vyplývá tak ten problém vznikl v oce 2015 kdy těmto osobám nebyly prodlouženy termínované smlouvy na dočasné užívání bytů ve správě velvyslanectví. Tedy, kdy se začaly řešit porušení té mezinárodní smlouvy. Některé z těchto neoprávněných osob, které byly vyzvány opuštění bytů je užívají dodnes.

Nemíním hájit ty nátlakové metody ani to případné pronajímání bytů turistům, ale pravidla by měla platit pro všechny

I když jde o byty ve vlastnictví ČR tak je to v daném případě nepodstatné protože

podle mezinárodní smlouvy byla uživatelská i správcovská práva přenesena na Ruské velvyslanectví. Ta by měla zajistit užívání bytů v souladu s onou smlouvou padni komu padni. Tedy nedovolit užívání těchto bytovek turisty ani bývalými zaměstnaci velvyslanectví či ruského obchodního zastoupení, i když třeba ty byty používají na základě opakovaně prodlužovaných dočasných termínovaných smluv už

od doby komančů.

To se zřejmě týká i té hlavní stěžovatelky Kramářové, která byla vyzvána k opuštění bytu už v roce 2015 a která se pochopitelně brání opuštění pěkného bytu a využívá k tomu všech prostředků a někteří novináři jí v tom ochotně pomáhají.

Jen jako příklad objektivnosti oné reportáže: reportér zdůrazňuje obyčejnou výzvu obyvatelům domu, aby zamykali vchodové dveře, aby se zamezilo vstupu nepovolaných osob. Opravdu jevrcholně podezřelé, že je to v domě s ruskou správou psané azbukou

Jen pro zamyšlení: bylo by porušením oné smlouvy několikadenní ubytování nějakého ruského diplomata při jeho služební návštěvě Prahy, který přijede s kufry? případně i s rodinou?

2 8
možnosti

To jako i prostitutky, které tam ubytovával, patří k ruskému diplomatickému sboru či jsou jejich příbuzné????

5 0
možnosti

R^Dobré, ovšem úvodem jsem se lekl, že na té zídce sedí náš M. Zeman s nějakou paní;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Nelze směšovat české národní zájmy se zájmy jakýchsi nájemníků, uklidem společných prostor, péčí o společné WC a podobně. Českým národním zájmem je například neúčastnit se agresí neschválených RB OSN a podobně.

7 17
možnosti

Jenom gaunerům a spodiné nevadí člověk, který terorizuje lidí a porušuje zákony této země.

13 0
možnosti

Kdyby se tak razantně starala o našeho řidiče Sagana ve Francii udělalo by lepší.

8 4
možnosti

Nebo tu Terezu v Pakistanu, co? ;-D

8 1
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz