Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).........KDyž už jste si mě, pane autore, dovolil zmínit, proč Rusové netráví část na náměstích, jako Milion chvilek a nebojují za svržení Putina?

Skutečnost je jiná....zřejmě zas tak nespokojeni nejsou,, proti nedávné minulosti a sankcím, které je mají zničit, životní úroveň jde rapidně nahoru a představte si.....v současné době jsou největší vývozci pšenice!! Chudina primitivní....z Vašeho trvalého pohledu. Dokonce si při své bídě dovolili postavit most na Krym !

Vaše postižení Ruskem už není normální, uvažujte o léčení. !!!!!!

1 4
možnosti
JZ

Životní úroveň v Rusku nejde rapidně nahoru. Opak je pravdou. Putinova popularita klesla na 31 %:-)

3 0
možnosti
JZ

Standa Novák Ivan Marek a další by měli místo planých řečí následovat Rusko činy, a tedy žít za průměrnou ruskou penzi, která činí cca 4900 Kč měsíčně. ;-D;-D;-D;-D

3 1
možnosti
PP

"Obyčejných Rusů, kteří musí vystačit de facto s žebráckými platy, je mně vážně líto." - nerozumím proč, vždyť mají volby a tento si život si ve volbách svobodně zvolili.

1 1
možnosti
AL

Průměrná měsíční mzda v Rusku v loňském roce vystoupala na 42 213 rublů (cca 15 175 Kč). To oproti roku 2016 představuje více než 50procentní nárůst, dle kterého by mělo být nad slunce jasné, že tamní ekonomika navzdory sankcím míří vzhůru.

1 1
možnosti
JZ

Ano pane Ličko, to hodně pomůže zdravotníkům v Penze s platem 16 000 rublů.

2 1
možnosti
PA

P76e46t90r 27A55l26t94m12a39n

27. 5. 2019 23:44

Cíl článku? Hodinky za půl mega EUR? Takové nemají z mých obchodních partnerů snad jen dva - oba vegani / druhý navíc přišel o ruku v zápěstí při nešťastném ohňostroji. Jsou to blbosti - mám tam řadu přátel a Rusko se velmi blíží naší, tzn. východní Evropě. Asi je tam vyšší korupce, současně ale i vyšší míra identifikace s vlastí a její historií. Za mě článek na úrovni školáka...

4 2
možnosti
JZ

Údaje jsou přetištěné z ruského webu, nemám důvod jim nevěřit.

2 0
možnosti
Foto

Ještěže Vás mají, Vy jim ty slušné platy vybojujete. Vaše péče o ruské občany je opravdu obdivuhodná, a nebojím se napsat, že i chvályhodná.

5 2
možnosti
AR

Je to tak. Mám tam dva dobré známé a navštěvuju jich, takže skutečně jim do zpěvu není. Kreml raději doslova valí peníze na armádu a zbrojení.:-/

3 0
možnosti
BV

Pane Zieglere,

doufám, že popláčete i nad osudem dalších pracovníků v zemích, kde je měsíční přijem pod 1000 Kč, kterých existuje celá řada. A co teprve ty kde se to počítá jen ve stovkách.

2 2
možnosti
DR

Tak to by jste chtěl fakt moc. ;-D

2 2
možnosti
AG

A13l89e46x 24G78r76e28g12o43r

27. 5. 2019 21:09

Fajn. Tak co byste Rusku navrhl za řešení?

Zadlužit zemi a nakoupit vše potřebné na západě, tak jako jsme to udělali u nás?

1 2
možnosti
VV

Mene investovat do valecnych tazeni na Krymu a vychode Ukrajiny.

4 3
možnosti
Foto

Karma! R^R^R^

A jenom hledím, jaké zázračné obezličky se v diskusi už zjevily.

K tématu článku trochu s nadsázkou: Bohužel, obyčejnému ruskému člověku vůbec nevadí, když má věrchuška hodinky za půl milionu. Obyčejný ruský člověk žil za všech možných dob pod samoděržavím: carským, komunistickým, putinským, atd. Takže už má asi někde v genetické výbavě nesmazatelně uloženo, že nejlepší je ničemu se nedivit. (Lidé, kteří se divili a dali to najevo, zmizeli na Sibiři ve vyhnanství anebo v lágrech) Obyčejný ruský člověk možná dokonce i velebí nebesa za to, že jeho nadřízení se mají dobře, což je dozajista znamením požehnání z nebes a tím pádem je to správně. Ale vidíme to i u nás. Obyčejný český člověk neskonale zbožňuje své vyvolené "spasitele" v čele země a je ochoten jim cokoliv prominout. Byl by schopen i násilí, přinejmenším verbálního zde v diskusích ;-D, když si někdo troufne ty jeho "spasitele" kritizovat.

7 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS