Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

"Vladimír Iljič Lenin a ten na svém statku" - o tom čtu poprvé a jak by ho získal, když to byl povoláním revolucionář, tedy parazit.

0 0
možnosti
JZ

Dobrý den, Lenin statek získal po rodičích.

0 0
možnosti
Foto

Chybami se člověk učí, J.V.Stalin zachránil od hladomoru ČSR v roce 1947 svými excelentními dodávkami obilí, proto velký respekt tomuto muži a klobouk dolů, bez něj by Československo neexistovalo R^[>-]!!

0 3
možnosti
Foto

No a kdyby měli Vás, žádný hladomor by nebyl. Vy byste Stalinovi vyčinil (minimálně v tehdejších médiích, ale možná i osobně, neb jste velmi statečný), on by se zalekl a hladovějící zásoboval přednostně.

0 3
možnosti
VS

Domníváte se, že tímto připitomělým příspěvkem jste vyvrátila cokoli z toho blogu?

5 0
možnosti
JB

J66i41r88i 10B22o74r

1. 6. 2019 10:08

Připomněl bych ještě hladomor na Ukrajině 1946-7. V každé obci jsou mohyly na památku obětí.

4 0
možnosti
VV

Ano, tu ukrajinskou psenici udajne Josef Vissarionovic Stalin poslal do suchem postizeneho Ceskoslovenska jako pomoc.

1 0
možnosti

R^

Dík za informace! Těch není nikdy dost!

:-)

2 0
možnosti
Foto

To, že Lenin odmítal pomoci hladovějícím (ještě za cara) je doložitelný fakt. Jeho mozek (nejspíše ještě nezachvácený syfilidou) považoval utrpení a smrt za fakt, který vyvolá revoluční kvas.

Nechápu, proč tu jeho mrtvolu už dávno nespálili a z mausolea neudělali KFC.R^

8 0
možnosti

R^

Dík za informace! Je nezbytností si stále připomínat kvality komunistů!

:-)

3 0
možnosti
GH

Genocide pokracuje i v dnesni dobe...viz tato dnesni zprava z BBC:

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-48481958

0 0
možnosti
Foto

Na jak velkém území žilo oněch 30 milionů lidí, předpokládáme-li, že hlad sklátil každého třetího člověka, a kolik kilometrů ostnatého drátu muselo být použito a kolik příslušníků "Pohraniční stráže" by k jeho hlídání k tomu bylo zapotřebí a jak bylo vyřešeno jejich zásobování.

A jakou roli sehráli polští agenti, kteří ty ukrajinské rolníky vyzývali ke vzpouře., k neplnění dodávek, protože se sovětskou mocí to mělo jít z kopečka.

A kde se tedy vypěstovalo to množství obilovin pro vývoz? A jak by SSSR splácel své dluhy na Západě

A tu půdu vlastnil kdo? Na rozdíl od těch předešlých otázek na tuto bych odpověď znal. Podle tehdejšího sovětského ministra zemědělství šlo o vlastnictví státu.

1 10
možnosti
JZ

Obhajovat cíleně řízený hladomor na Ukrajině s miliony mrtvých a zavražděnými ženami a ďětmi, je stejné jako zlehčovåní holocaustu.Rv

8 0
možnosti
Foto

R^ Karmuji článek, tyhle věci je třeba stále připomínat. O to více, že současný režim v Rusku je zpochybňuje, neotevírá archivy a jejich obsah nezřídka likviduje. A o to více, že i u nás má Rusko pátou kolonu internetových trollů, kteří se na tom popírání zločinů leninského a stalinského teroru velmi agilně podílejí.

Hladomor na Ukrajině na počátku 30. let patří k nejhrůznějším bestialitám lidské historie a je prakticky srovnatelný s nacistickým holocaustem. Úmyslné genocidní vyhladovění milionů lidí k smrti nelze ničím ospravedlnit.

14 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz