Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Jo, komunisti budou urážet a provokovat snad doživotně!

:-)

2 0
možnosti
VS

Je to někde na YouTube. Cvalda tam poskakuje, pořád se ohlíží odkud mu jedna přiletí a občas vykvíkne "Nechceme válku!" Povedená taškařice...

3 0
možnosti
Foto

Ono je těžké nechtít dát někomu "po čuni" když Vám do očí tvrdí zjevné lži. Ale právě proto je nutné s nimi "bojovat" slovními a logickými argumenty. Jinak se dostaneme na úroveň primitivů a ne lidí s demokratickým smýšlením.

4 0
možnosti
VS

No jo, ale zkuste to třeba s takovým buržujem-proletářem Petříkem s logickými argumenty. Zbytečná snaha tvá, marné volání...

4 0
možnosti
PB

Souhlas, karma.

A to si vemte, že se i v dnešní době téměř neomezených informačních zdrojů najdou, a to i zde!, totálně bezskrupulózní, bezpáteřní a amorální rudí pomatenci. Jedna nejmenovaná mi např. v rámci glorifikace masových poprav bez soudů na Kubě napsala, že nechápu hluboké myšlenky komunismu. Jiný, neméně postižený rudý exponát mi zase napsal, na miliony popravených, umučených a zemřelých hlady v Číně že: dobré dílo se podařilo a celý svět jim závidí.

5 0
možnosti
FS

Zlé a nenávistné,prostě stejný kolovrátek.

0 5
možnosti
Foto

Naštěstí je soudruh Cvalín sám. Možná by mu pomohla od tense nějaká Mařenka, ale taková se u nás nejspíše nenajde....R^

9 0
možnosti
PB

Nějaká soudružka Mařenka jo. Ta se najde ještě dnes. Duševní choroba si nevybírá.

2 0
možnosti
VV

No, nastesti pro nej jen malem. V posledni dobe se tu neustale resi udajne napadeni pana Jakla a Feriho. Ale nejak si nevzpominam ze by se rpred rokem resily utoky socialisty Foldyny vuci protestantum odmitajicim nocni vlky v pruhonicich.

6 3
možnosti
OT

R^R^R^Taky doufám, že takových pomatenců až jemně řečeno škůdců tady moc není. Jak ale sbírá karmu soudruh Petřík?

12 1
možnosti
Foto

Facebookem. To je taková skupina, která je napojená jeden na druhého a vzájemně se karmují.

13 0
možnosti
OZ

Cvalín je tzv lísakcí typ...mimochodem, Vyvadilovi, tam tenkrát nepřišla ani noha, na FB svolal tisíce lidí pod heslem Neprojdou! a sám se postavil do čela velkých , odchodlanýxch davů, nakonec tam chvilku okouněl úplně sám a s velkou ostudou odešel :-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 3312
  • Celková karma 26,77
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz