Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

S tou volbou novinářů..to jsem nějak nepochopil. To je taková blbost, že je to buď míněno z legrace nebo nějak disinterpretováno..

Ale to zveřejňování majetkových přiznání ...to není špatný nápad;-D.

Ne, že bych si myslel, že se něco zajímavého dozvím .. Ale novináři by si mohli na vlastní kůži prožít ten pocit, jaké to je, když se někdo hrabe v jejich majetkových poměrech ..jak se dají věci různě interpretovat .. a jak funguje uklidňující fráze, že "ten kdo nic neprovedl, nemá co skrývat" ;-D

1 0
možnosti
Foto

Další krok a další připravovaný zákon Rudého Brka, náčelníka všech moudrých a starostlivých Komančů je o volbě manželky, manžela.

Jedenkrát v každém měsíci se občané dostaví k volebním urnám, projdou si seznamy ohlášených požadavků na svatbu a vyberou podle svého nejlepšího svědomí páry, kterým to pak prostě bude klapat.

Každé čtyři roky pak dojde k převolbě, protože jenom idiot nemění svůj názor.

Kdo a s kým, to bude průběžně sledovat Zvláštní úřad pro párování, kde bude Brko Rudé emeritním předsedou na věčné časy...

Hernajs, jak nás pěkně podobné návrhy stimulují.

Vždycky jsem chtěl být spisovatelem scif-fi románů.

6 0
možnosti

ono to zni jako hloupost, ale pokud to bereme z hledistka moci, tak novinari a bohaci maji moc, ktera na ne nebyla delegovana obcany a je tedy nedemokraticka.

Cimz nerikam, ze by se meli novinari volit, je to spis k zamysleni

1 2
možnosti
JZ

Tak volit novináře do soukromých médií je samozřejmě hloupost. Zato u těch veřejnoprávních bych to chápal jako sice velice progresivní, ale přesto ideu, jak řešit současnou situaci, kdy si veřejnoprávní média mohou o nějaké nezávislosti tak jako tak nechat jen zdát. Rozhodně neříkám, že s Filipem souhlasím, ale při dnešní situaci ve veřejnoprávních médiích každá rada drahá a možná bych rád tuto myšlenku viděl rozvedenou do větších detailů.

2 3
možnosti
JS

Filip určitě ví, že je to nesmysl a že ten návrh nemůže projít. Ale KSČM ubývá voličů, pomalu se propadá do bezvýznamnosti, a to pak je i negativní reklama lepší než žádná. A pár starých soudruhů se třeba rozpomene na zlaté časy Rudého práva a vrátí se od SPD zpátky ke KSČM.

3 0
možnosti
MB

V rámci korektnosti, se musím Rudého kožce - Filipa zastat! Osobně mám k tiskovinám, zejména doby staré, až intimní vztah Posuďte sami! V Sušici, jsem jako záklaďák udělal závratnou kariéru = Předsedy rady nástěnných novin! Můj rodič Revanšista - (ze špatné rodiny), zase objevil, že Rudé právo je nejvhodnější izolační materiál pro pohyb na motocyklu - JAWA 175! Přijel, odizoloval se a šetrně tiskovinu použil na podpalku. My, v klubovovně SSM jsme rovněž nezaháleli! Volba tiskového referenta se vyplatila, MF za 50 haléřů nás informovala o správnosti vývoje. Pořád psali o kolosálních úspěších, proč to zkrachovalo 1989, dodnes nechápu! Soutěž vypsaná redakcí Fronty mladé! Jako bývalý divizní písař, jsem organizaci přihlásil - Hle! Vyhráli jsme Bronzové kolo budovatelů! Kolo nebylo jízdní, ale ozubené! I tak mnoho pocestovalo! Psali o nás - o něm, i v okresním plátku - Fabriční komunisté se dmuli pýchou, jak nás dobře vedou! Bohužel, otec chřadl. Věk působil, choroby - nízký tlak. I vrávoral - A politicky se stále zorientovat nechtěl! Byl zavile zavilý a mnohde netakticky i veřejně vyl! Pak se osvědčily stánky PNS! Když to na něj přišlo - Na stránek se upřel jako na bod! Přichvátal, doslova strčil hlavu dovnitř a oslovil bábu trafikantku - Máte Naši pravdu ? Jo - Tak mi ji ukažte! Jakmile se jeho zrak střetl s těmi Rudými třešněmi - Hle, Tep se rapidně zvýšil a tlak by srovnán ! Čili, úloha tisku je skutečně nezastupitelná! Nápad Filipa bych nezatracoval! On je tak blbej, že se to bude určitě i líbit. Takové zapadající ozubené kolo v jeho hlavě ... :-)

1 0
možnosti
DR

Ano, těch obětí díky vedrům a sluníčku je opravdu čím dál více a to zdaleka nejen politiků.

2 0
možnosti
Foto

Fakt je ten, že majetková přiznání u pracovníků veřejnoprávních médií mají svou logiku. A majetková přiznání pro všechny rovněž. Ušetřili bychom si kauzu Rath.

1 10
možnosti
VV

Kdyz myslite ze pro vsechny, muzete zacit sam u sebe.;-D

10 0
možnosti
AR

Filip potřeboval na hlavu položit ručník namočený ve studené vodě, aby mozek ochladil;-D;-D;-D!!

7 0
možnosti
VV

Oni asi vsichni ti z tridy politickych veznu

5 0
možnosti
Foto

Filip to samozřejmě myslel jako nadsázku. Ačkoliv se od Babiše žádá na Václaváku, aby se zbavil svých médií, tak ve skutečnosti neexistuje žádné, které by mu šlo na ruku. Spíše naopak. A na to narážel Filip. Ačkoliv ANO s neskutečnou převahou zvítězilo, na mediální scéně po něm všichni šlapou jako po nějakém outsiderovi.

2 16
možnosti
Foto

Omyl. Filip výslovně zdůraznil že to nemíní jako vtip.

14 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz