Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^R^ Velká karma.

Od Lenina jsou známé výroky, kdy on sám mluví o nenávisti, nesmiřitelnosti a naprosto nezbytné krutosti. Existuje určitá legenda, že snad před smrtí trochu otočil a prý se dokonce nechal církevně oddat s N.K.Krupskou... Kdoví, jak to je doopravdy.

1 0
možnosti

R^

Dík za informace! Mnozé víme. Jen někteří tupí komunisté tomu nevěří!

:-)

2 1
možnosti
Foto

Oni jsou zaslepení a nechtějí vědět, což je v podstatě klinický poznatek. Někteří snad i vědí, ale jsou natolik silným zastánci zamlčování, že by snad byli schopní kvůli tomu sáhnout z novu k násilí.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MB

O Leninovi nemá smysl psát. Spíše o tom nedbalém průvočím, který po něm nechtěl lístek ve vlaku z Německa. U nohou kufr. v něm 10 milionů Marek a jede se na revoluci. Zvláštní člověk a ještě zvláštější země! Černého pasážera si vysuší a pak slouží jako Turistická atrakce! Stalin ničeho nedbá a porušuje jeho závěť. Přál si být pochován jako člověk vedle matky v Petrohradu. Dobře mu tak ... :-)

6 0
možnosti
Foto

No, tak nějak, a co ostatní masoví vrazi, před Leninem, o těch psát nebudete?

1 3
možnosti
Foto

Karma, Jene. Lenin byl neskutečná zrůda. R^

6 0
možnosti
Foto

Klasická ukázka, jakou paseku udělá syfilis. Nebyl náhodou Marx také nemocen? R^

4 0
možnosti
SB

Myslím,ž e se mýlíte:

Uljanov si nikdy nenechal příjmení změnit, jak vy píšete. On byl Uljanov po celý život. Příjmení "Lenin" byl jedním z jeho nělika psaudonymů, přičemž ty ostatní byly jen naprosto epizodní, zatímco pod jménem Lenin vešel do historie, ale nikdy se to jeho oficiáloním příjemním nestalo.

Pozdější politik Lenin se nerodil jako kojenec Uljanov a zemřel jako občan Uljanov.

2 0
možnosti
SB

Tolik překlepů:

Omlouvám se a opravuji se:

Myslím, že se mýlíte:

Uljanov si nikdy nenechal příjmení změnit, jak vy píšete. On byl Uljanov po celý život. Příjmení "Lenin" bylo jedním z jeho nělika pseudonymů, přičemž ty ostatní byly jen naprosto epizodní, zatímco pod jménem Lenin vešel do historie, ale nikdy se to jeho oficiálním příjemním nestalo.

Pozdější politik Lenin se narodil jako kojenec Uljanov a zemřel jako občan Uljanov.

2 0
možnosti
PK

Díval jsem se na stejný pořad, ale na rozdíl od Vás jsem se ničemu nedivil... Nevím, zda se jednalo o stejný pořad, ale cca před rokem bylo něco podobného natočeno o městě Gori a z muzea J.V.Stalina... a lidé, s kterými hovořili odpovídali více méně stejně... a nechoďme daleko... vzpomeňme si na Martu Semelovou, bývalou poslankyni za KSČM a její oslavy Klementa Gottwalda... a myslíte si, že byla jediná? V každé zemi se najdou lidé, kteří budou oslavovat podobné zločinná individua...

7 0
možnosti
JZ

Ovšem ne v každé zemi mají zločinná individua oslavná muzea hrazená z peněz daňových poplatníků.

6 0
možnosti
AL

Komunismus byl krvavý omyl dějin 20.století...

8 0
možnosti
Foto

Mýlit se je lidské? Proč ale nikdo nevěřil předpovědím uvedeném v dílku "V budoucím sociálně demokratickém státě", tak to už by stálo za glosu.

1 3
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,98
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz