Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P62e25t68r 85L44a91n12g42e17r

26. 7. 2019 18:40

Tak píšete to sem v různých obměnách po několikáté, že se Rusaci o památníky nestaraji a sami mají hafol připomínek. Nově to mají být sankce. Sice vykradáte sám sebe, ale i tak karma, za Vaši vytrvalost. Možná, že je ještě někdo, kdo tohle neví a vy jste ho obohatil.

1 0
možnosti

R^

Díky za informace!

:-)

0 0
možnosti

A co další zákon, který by stanovil "sankce na cizince, kteří nemají náležitou úctu k" Rusům? To abyste se kvůli svým blogům začal "bát"...

A jak vidíme na případu modelky Kathy Zhu, co jí odebrali titul královny krásy, vše, co bylo kdy řečeno vámi na internetu, může být v budoucnu použito proti vám, i když byste to smazal, někdo si to určitě ukládá do "vaší složky" a něco zůstává na https://archive.org/.

1 1
možnosti

Taky mi vadí ta ruská nabubřelost, přesto na dušičky vždy zapálím svíčku na pomníku mladých, zmařených životů. Obyčejných sovětských vojáků padlých v boji proti fašizmu.

1 0
možnosti

Clanek pane Zieglerum mi pripomel cinnost jednoho rusa ktery zije v okoli Kurska. Tam se jak znami odehrala nejvetsi tankova bitva dejinach. Nemci prohrali a pak uz jenom prohravali.

Zmineny Rus se privydelaval tim, ze chodil po miste boliste a ohlizel kostry mrtvych nemeckych vojaku. (ktere Rusi vubec nepohrbivali, nevim jestli jenom nepratelske, nebo i svoje), Pokud nasel identifikacni znamku, poslal ji do Nemecka spolku veteranu, ti zjistili totoznosti a nasli pribuzne. Ti pokud meli zajem, kontaktovali Rusa a ten jim ukazal ostatky a Nemci si je odvezli a doma pohrbili. Rus si za tuto sluzbu uctoval 100 marek. bylo to jeste za casu Jelcinovych, kdy to vypadalo, ze studnovalecna sekera je navzdu zakopana nez ju znova vykopal Putin. Omlouvam se pripadne nepresnosti, pisu jen z pameti.

1 1
možnosti

Možná byli rusové na zkušené v západních zemích pane Ziegler a okoukali to. Tam se sankce proti těm neposlušným rozhazují jak večerníček noviny.

7 6
možnosti

P75e71t14r 85B77u30r45i80a29n

24. 7. 2019 14:01

Takže to dělají dobře, nebo jak?

4 0
možnosti

P84e95t66r 24B93u43r62i59a23n

24. 7. 2019 12:38

Dobře napsáno, karma.

7 0
možnosti
Foto

Těžko může někdo chtít úctu od státu, kterému povraždil v Katyni elitu.

Osobně chápu pietu obyčejným vojákům, kteří jsou pohřbeni v cizí zemi, kterou osvobozovali (kupříkladu u nás v Hlučíně je hřbitov vojáků RA stále udržovaný, i když historie tohoto kraje nebyla Rusům příliš nakloněna). Nicméně socha někoho, kdo byl zdrojem národní tragédie, nemá na veřejném prostranství co dělat.

Karma, Honzo.

14 0
možnosti

Děkuji Tomáši.

2 0
možnosti

:-).......Pane autore, Vy jste pořád nepochopil jednu základní pravdu, že původcem všeho zla jsou podle Vás a ostatních přepisovačů dějin, Němci.

Kdyby jich nebylo, nebyly by dvě války, hlavně druhá, kdy bylo dohodnuto poválečné rozdělení Evropy mezi třemi mocnostmi. My jsme měli tu smůlu, že jsme spadli na východ, pod Rusko, které mělo také největší zásluhy na našem osvobození, protože.......kdyby toho nebylo, tak byste si tu neplácal játra, Vaši rodiče by skončili podle plánů Německa, reprezentovaného Hitlerem na Sibiři a tudíž byste se nikdy nenarodil! Pak by nebyl ani 48. ani 68. ! Byli by jsme kulturní a průmyslově vyspělé srdce Evropy, jak se tenkrát psalo. Tak si to prosím, proberte v hlavě, než něco takového napíšete!RvRvRv

1 15
možnosti

Nacionální socialisté, věrní žáci ruských internacionálních socialistů-komunistů.

6 1
možnosti

Rusové i od nás deportovali civilisty včetně žen a dětí do gulagů, atd.

Týkalo se to hlavně čsl. občanů původem z Ruska a taky řady obyvatel Zakarpatské Ukrajiny, kterou měli od začátku za dobyté území.

7 1
možnosti

:-).......Také deportovalo Sosnarovou s její matkou, která udávala lidi gestapu, za gulag chtěla 3 mega a nakonec........historik Hradílek zjistil, že to všechno byl podvod jak Brno. Včera to bylo v TV 24. A pan Ziegler napsal na její oslavu úderný blog! Všechno se nakonec prolákne! Lež má krátké nohy! ;-D;-D;-D

0 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS