Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P65e50t11r 43N86e19d64v34ě83d

20. 8. 2019 16:50

Má pravdu pan autor, psali to totiž v lidovkách.

Jinak existují i jiné názory a studie. Ale protože Zeman a lidovky, tedy je to špatně a studie a názory vyplodili tlouci kteří se autorovi zdaleka nemohou rovnat .

Odhady cca 50 000 prac. míst na 30 let je samosebou také špatně, voda na Moravě také špatně, možnost ekologických zdrojů energie je také špatně.

Raději ty dálnice..., jenže pár let vlády demagogů v EU a ještě pár Gret..a kdo bude po těch dálnicích jezdit. Neznám projekty, ale pochybuji, že se připravují i dráty pro dobíjecí stanice schopné vydržet tu okamžitou spotřebu. Nu, moc lidí asi na ty elektroauta mít nebude.

A co pověstný strach z Ruska, nebyla by to dobrá obranná linie? ;-D

2 0
možnosti

Správně. Ten kanál by mohl být i univerzální. Kromě lodí může sloužit třeba jako takový vodní protitankový příkop proti zlému Rusku. A to se najednou šmahem vyplatí. ;-D

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Karma

A navíc, jsou tu dosti silná podezření, že hradní (raději nenapíšu co) má záměr přihrát necudný kšeft výstavby průplavu Číňanům

2 2
možnosti

No vidíte, již ve 14 století jsme mohli mít průplav Vltava-Dunaj. A ten tehdy mohl být velmi významný pro rozvoj obchodu. Ale jeden významný, Váš oblíbený rod, tento záměr císaři Karlovi znemožnil.

4 0
možnosti

Středověk tady řešit nemusíme. To je hodně mimo. A Rožmberkové udělali pro jižní Čechy mnoho dobrého. :-)

2 0
možnosti

J30a89n 43K82o47z34á39k

19. 8. 2019 23:18

Pane Zieglere, podobný článek jsem četl v týdnu v tištěné MfDnes, ale tam to bylo zdůvodněno, že se máme spíše soustředit na vysokorychlostní vlaky. Je to tedy vaše myšlenka k danému tématu, nebo si jenom potřebujete do někoho kopnout?

5 6
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Je to jen další z šílených nápadů mstivého staříka na hradě. Rv

4 3
možnosti

R^ Máte pravdu. Zeman si přeje, aby v budoucnu se o něm hovořilo, že byl to on, který prosadil vybudování průplavu spojujícího Černé moře s Baltikem a Severním mořem v Hamburku. Denně sleduju vysílání zpráv polské TV a již několikrát se o tom bavili s tím, že myšlenka není špatná, ale ekonomický výsledek by byl zcela minimální v důsledku velkých nákladů na stavbu. Za lepší oni považují vytvořit lepší silniční i železniční spojení přes východ Slovenska do Maďarska a do Chorvatska k přístavům v Jadranu. Maďaři s touto myšlenkou Polska souhlasí včetně Chorvatska!!

6 0
možnosti

Kurňa, zase musím s vámi souhlasit a tentokrát k tomu nemám ani připomínku.:-) Karma!

3 1
možnosti

Megalomanie spojená s dalekosáhlým plánováním je typická u osob s pokročilou syfilidou (např. V. I. Lenin). Lze jen doufat, že plánování tohoto projektu má u našeho pana prezidenta jinou příčinu.

5 0
možnosti
Foto

Koukám na Odru denně (stejně jako na Ostravici), letos po ní nejezdí ani kajaky. A prognosa stran počasí je spíše ta, že vody bude ubývat.

Chápu, že pan Zeman chce po sobě zanechat jakýsi pomník....myslím, že se už stalo.

7 4
možnosti
Foto

I68v44a78n 60M92a96r41e89k

19. 8. 2019 21:55

Právě proto, že podle "prognosy" má voda v krajině ubývat, bylo by dobré ji u nás zadržet.

V krátké době má dojít k realizaci rozsáhlého vodního díla "Vlachovice" u Val. Klobouk, která je podle "prognosy" postižena dlouhodobým vláhovým deficitem. Že by i projekt a realizace tohoto díla byl "šílený" nápad projektantů z Povodí Moravy?

3 2
možnosti
Foto

I38v12a31n 41M69a32r18e24k

19. 8. 2019 21:33

To se též považovalo za šílenost, a sklízelo to těžkou kritiku. A dnes to můžeme našim východním bratrům jen tiše závidět. R^

https://www.youtube.com/embed/HsVvQ5xwn30

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS