Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Zneužívat toho, že při tažení do Německa stál Koněvovým vojákům v cestě vyhlazovací lágr Osvětim, je neférové. ......To řekněte do očí těm posledním lidem, kteří v Osvětimi čekali na RA, aby je z toho pekla dostali. Ono je velký rozdíl mezi hrůznými zážitky, když vám celá rodina vyletí komínem a teoretickými žvásty blogera za klávesnicí.

1 0
možnosti

Nezpochybňuji utrpení Židů, ale jiné koncentráky osvobodili také Američané. A vy můžete chválit Rusy před Poláky, kterým rudoarmějci zavraždili příbuzné, znásilnili jejich ženy nebo jim vyrabovali domovy.

2 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Máte zaslouženou karmu, víc nemám co dodat. R^

2 1
možnosti

normalni prirozeny rozhodnuti, ktere priznivcum SSSR a Ruska vzalo vitr z plachet. socha bude premistena na pietnejsi misto a na jejim miste dojde k vybudovani pamatniku osvoboditelum. kosher. zadne poklonkovani, zadne podzemni garaze.

4 0
možnosti

Koněvovi vojáci prokazatelně na území Polska zatýkali, a také vraždili tamní hrdiny nekomunistického protinacistického odboje. To jsou neodpustitelné zločiny.

2 1
možnosti

Že Kolář v tu dobu ještě na radnici nebyl, tak tomu říkám postřeh. ;-D

1 1
možnosti

Jinak blahopřeji Tomáši Flaškovi za jedno dnešní blog o výhrůžkách Ruska ekonomickou blokádou. Také jsem se smíchy mohl potrhat. ;-D;-D;-D A samozřejmě má zaslouženou karmu. R^:-)

2 0
možnosti

Slýcháme v případě Miloše Zemana, že je to demokraticky zvolený prezident a lid si ho zvolil, a to je třeba respektovat. Takže zastupitelstvo Prahy 6 bylo rovněž demokraticky zvolené, jeho starosta také. A vládnoucí koalice, která tam je, odhlasovala přemístění sochy. Bylo to naprosto demokratické, a je třeba to respektovat. :-)

2 1
možnosti

Je to vážně tak odvážně, více než 70 let po skončení druhé světové války a 30 let té studené, odstraňovat sochu vojevůdce, které se zasloužil o porážku nacismu?

A ohánět se pravdou v souvislosti s politikou je dětinské, ona pravda může být za pár desítek let zase vykládána úplně jinak.

5 4
možnosti

pane Stetko, pravda je vzdy pravdou, kterou mohou kroutit pouze pazgrivci a ktere, takto zkroucene, mohou verit pouze hlupaci

4 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS