Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T22o46m80a17s 84R83o28t30t

15. 1. 2020 14:32

To vis kecalku, on je potencial k navyseni kseftovani s rajchem blizkej k nule, ale budeme se soustredit na partnerstvi nasich mest a mest z rajchu, co? Tleskam, ty jsi ale hlava!

1 4
možnosti

Kdyby jsi uměl číst Neználku, tak by jsi pochopil, o čem je partnerství měst. :-)

4 1
možnosti
Foto

Takhle nějak si Číňané představují svůj vztah k nějakým "malým a podřadným" evropským národům, potažmo k jejich svobodě a svrchovanosti:

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/cina-norsko-cenzura-sport.A200106_185938_zahranicni_nvo?zdroj=kolotoc_idnes

...

3 0
možnosti

No nejsou ti Číňané hloupí? Zrovna v případě Norska zbytečná snaha, když chvíli počkají, tak se tamní společnost zničí sama i s knihovnami.

U Norska je to prostě dát si kafíčko, cigárko a jen se koukat, je prostě vidět, že Čína musí mít všechno hned. Moudří si v klidu počkají. Což mne vlastně překvapuje, zrovna vlast mistra Sun Tze by mohla být daleko rafinovanější. Je vidět, že se od svého mentora už dávno vzdálila.

0 0
možnosti
Foto

A jak tedy budeme exportovat demokracii do ČLR?

2 5
možnosti

Naprosto jednoduše, počkáme až náš velký generalisimus a vůdce v jedné osobě Pavel Novotný vtrhne do Ruska, no a jak tam bude, tak ho prosviští a vletí pak na Čínu, co vám na této strategii není jasné?

Navíc se prý poučil, takže narozdíl od Napoleona či Hitlera vtrhne do Ruska v létě, takže Rusové budou mít se svým největším generálem Zimou prostě smůlu.

P.S. Víte mimochodem jak nejvíc naštvete Číňany? Zkuste před nimi říci, že jednak útok Japonska na Čínu byl naprosto v pořádku a oprávněný, dodejte že v Nankingu se vyskytlo jen pár excesů ze strany japonských vojsk a ubezpečuji vás, že budete v Číně nepřítel číslo....no jedna ne, ale nebude to daleko. Bohužel tohle si ještě Pavlík říci nedovolil.;-D

3 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Karma R^R^R^ Dle mého soudu absolutně nemá smysl udržovat taková partnerství s totalitními subjekty. Praha má svoji samosprávu a je v mnoha věcech suverénním, svobodným městem. plně spravujícím své záležitosti. Je nepřípustné nechat se vydírat: jak v případě (naštěstí už zrušené) smlouvy s Pekingem, tak i v případě smlouvy se Šanghají Vždyť protějšek - totalitní Čína - v podstatě vyhrožuje tím, že svým občanům omezí svobodný pohyb, když jim bude znemožňovat návštěvy Prahy. Takže Číňané vlastně dělají rukojmí ze svých občanů, jimiž vyhrožují nám. Že prý budeme mít méně turistů a tím pádem méně peněz. Takovou krátkozrakou nehoráznost a vyděračství si nesmíme nechat líbit. Praha je krásné, magické a mimořádně přitažlivé město. Nemusí být přecpaná turisty jedné země, je mnohem lepší, když zde budou rovnoměrně zastoupení hosté z mnoha zemí a národů. A je to jen na nás, Číňanům do toho nic není. Tím spíše, že k nám de facto ani své turisty pouštět nechtějí.

7 0
možnosti

Praha je krásné, magické a mimořádně přitažlivé město....

A to prosím v kterém že to vesmíru nebo dimenzi? Praha mohla být krásným a magickým městem možná tak ještě v 19. století, ale dnes? Popravdě, znám daleko hezčí a magičtější města.

Ale v jedné věci máte pravdu, je v mnoha věcech suverénním a svobodným městem. Proto se také Praha nazývá stát ve státě.

1 2
možnosti

D95a73v57i77d 65H40o86r85á21k

14. 1. 2020 19:55

Jako tradičně jste na tom podobně jako přítel a kolega Trizulják, a mnozí další. On se spletl s úderníkem Stachanovem, a když byl několika diskutujícími upozorněn vyřešil vysvětlení překrásně slovy - cituji: "Kudla, kdo si to má všechno pamatovat."

A jsem zvědav jakým veselým způsobem vysvětlíte svůj omyl Vy, když smlouva, kterou primátor Hřib vypověděl byla mezi oběma hlavními městy obou zemí, tedy Prahou a Pekingem, a nikoliv se Shanghaí, které zdaleka není hlavním městem Číny.

2 4
možnosti

D26a53v20i85d 69H27o58r77á46k

14. 1. 2020 20:02

A že nekecám, lze se přesvědčit v článečku zmíněného, který vytvořil pod názvem "Dezinformační stachanovci" už 8.12.2018 a v diskusi najdete onu veselou větičku.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS