Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Je mi líto, ale Andy naplňuje diagnózu několikanásobného schizofrenika.

Z několika vyjádření není jasné koho vlastně udavači v Bruselu udali, jak říká Andy, udali mě v Bruselu, udali mé firmy, udali mou zemi a my všichni se budeme bránit. Přitom "mé firmy" říká potichu protože vlastě mu jako nepatří a taky odchází z místnosti, když vláda o (ne) jeho firmách rozhoduje. Když nejsou jeho, proč proboha odchází? To tam není skoro pořád?

U firem, které nevlastní je zisk stejný jako datace což znamená, že na dovolenou jsme mu přispěli my daňoví poplatníci, gratuluji nám, ale Andy o tom neví, byl za dveřmi.

"Budu se udavačům a vlastizrádcům bránit všemi prostředky", tedy prostředky ministerstev, tedy ze státní kasy, tedy zase našimi penězi. Krásně nás všechny přizval jako rukojmí, hlásá: "Zachraňme mě, zachráníme ČR a státní kasu, zaplaťte účet jinak zkrachujete." Super, proč se to děje, no protože jsme si ho my zvolili, dali jsme mu právo mluvit za nás a používat naše peníze. Skutečně jsme tohle chtěli? Rozčtvrcenou osobnost, která v každém prohlášení mluví za někoho jiného?

1 1
možnosti
MV

Stejně se choval Fico... a kde je.... Kdo si počká...

2 0
možnosti
PB

Karma, dobře napsáno.

2 0
možnosti
MB

1/ "Ale to jistě.. EU dává (či spíše přerozděluje) peníze a také si to kontroluje.. A k Babišovi, myslím, sama snad ani připomínky neměla (však mu to připravuje jistě armáda špičkových právníků)..

Pak příjde lobbistická skupina z Čech a začne jim vykládat jaké to jsou podvody, dokazovat jim vlastními právními rozbory, že toto či tamto ..a jak je nutno na to pohlížet.. Pak samozřejmě EU musí nějak reagovat..

Já neříkám jestli je to dobře nebo špatně.. ale je to přece jenom účelové. Bohužel až nechutně účelové.

Předně si to mají čeští politici ošetřit v domácích zákonech, než takhle oblézat nadnárodní instituce a žalovat na sebe. Vždyť EU vlastně chce, aby to bylo v souladu s národním právem.. a oni ji nutí posuzovat národní právo a vytvářet vlastní výklady tohoto práva (vlastně posouvat toto právo).."

2/ Ale jistě slovo vlastizrada je přestřelené ..ale výrazy jako vlastizrada či velezrada jsou v našem politickém prostředí tak nadužívané, že už již snad nikdo nepřikládá bůhvíjaký význam:

"Miroslav Kalousek označil Miloše Zemana na Twitteru za vlastizrádce..",

"Poslankyně Miroslava Němcová řekla: „Jsem přesvědčená, že prezident se té velezrady dopustil. ",

"Dobytek Babiš, vlastizrádce Zeman, napsal Mirek Topolánek. "

"Senát v pondělí schválil ústavní žalobu na prezidenta Václava Klause pro velezradu."

"Senátoři STAN chtějí Zemana žalovat za velezradu".. atd. Žádáte i v takových případech omluvu? Nebo tvrdé potrestání?;-)

6 1
možnosti
PB

A k Babišovi, myslím, sama snad ani připomínky neměla (však mu to připravuje jistě armáda špičkových právníků)..

Pak příjde lobbistická skupina z Čech a začne jim vykládat jaké to jsou podvody,

1.10.2018 Evropská komise (EK) začala v souvislosti s dotacemi pro Agrofert prověřovat možný střet zájmů českého premiéra a podnikatele Andreje Babiše. Uvedl to komisař pro rozpočet EU Günther Oettinger. Podnět k Evropské komisi dala v září organizace Transparency International Česká republika (TI), Babiš už dříve označil obvinění za nesmysl.

-----------

Tak jak vidíte, prošetřují ho soustavně už rok a půl. Je až s podivem, jak zastánci Babiše nemají pravidelně v ničem pravdu.

Zdroj: https://www.denik.cz/ekonomika/evropska-komise-proveruje-babisuv-mozny-stret-zajmu-kvuli-dotacim-pro-agrofert-20181001.html

3 1
možnosti

R^

Bohužel, je mezi námi hodně těch, co buranství neberou jako problém a tak ho volí!

:-)

2 0
možnosti
JV

?8-o?Jo, jo, ti naši chudáci europoslanci, nemají to lehké!:-/

4 2
možnosti
MV

Nemají, když je uráží jejich vlastní premiér

5 1
možnosti
Foto

Nevím co vše by ještě musel Bureš provést, aby se jeho voličům rozsvítilo

11 3
možnosti
Foto

Stačilo, aby jeho předchůdci nebyli "vlastizrádci" a se svými kumpány v zákulisí nerozkrádali státní kasu. V žádném případě by Babiš s jeho ANO neměl šanci na poctivé politické scéně uspět. A nepříznivci staré podvodné gardy volí Babiše, aby zabránili nástupu starých neskutečně zlodějských časů.

6 9
možnosti
JP

J43a72n 79P49a17v69l63í12k

29. 2. 2020 13:40

Omluvit se je málo. Zalézt do kanálu a čekat, až ho odvezou na Krim.

9 3
možnosti
JH

Což o to, politicky jste zdatný, teď už jen trochu té gramatiky:-)

3 4
možnosti
Foto

R^ Jednoznačná karma.

Rozmohl se nám tady takový nešvar. Dva z nejvyšších ústavních činitelů si osobují právo beztrestně urážet občany této země. Rv;-ORv

16 5
možnosti
Foto

Některé občany. Ty, kteří preferují boj proti Babišovi, před službou své vlasti.

5 6
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz