Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

Je to obrovská hanba pre európske národy!

Nepochopiteľné je prizeranie, resp pomáhanie nacistom na vyhladzovaní Židov.

Povojnové tvrdenie Britského premiera, amerického prezidenta, Stalina, že o tom čo sa deje v táboroch nemali informácie je smiešne. Spojenci od konca roku 1944 mali dominanciu na "nebi" napriek tomu nepodnikli jediný nálet na logistiku táborov, aby minimálne spomalili dovoz ľudí do spaľovní, mohli tým zachrániť desaťtisíce Židov.

Pre Slovákov je to historická národná hanba, Slovensko sa niekoľkokrát Izraelu oficiálne ospravedlnilo, bohužiaľ už sa to nedá vrátiť.

0 0
možnosti
ZD

Vaše mazání příspěvků, na které je nepohodlné odpovídat z vás děla autora, kterého není zajímavé číst.

1 0
možnosti
JZ

Jednoduše, diskutuje se k příspěvku, a nediktuje se autorům co smí nebo nesmí psát jako za komunistů. :-)

2 0
možnosti
SN

:-)......pane autore, víte co mi na Vašich článcích vadí? Už jsem to psal minule. Pořád vzpomínáte 6 mil. Židů, ale nezmíníte se o dalších 12 milionech neárijců umučených také v koncentrácích! Ti si nezaslouží zmínku a vzpomínku! Byli to nevinní lidé, sice ne Židé, ale rasa se prostě Němcům nelíbila, proto likvidována!!!!!

1 3
možnosti
JZ

To číslo 12 milionů je přehnané pane Nováku.

1 1
možnosti
MB

Válka je nepochybně hrozná. Pořád ovšem, má jít o kus řemesla s pravidly. Průnik nepřítele - "Mám odvrátit mazaným obchvatem" a se zajatci jednat v duchu mezinárodních konvencí. K tomu pak ucelené systémy vzdělávání a tradic, viz Prusko. Z dědka na syna, k tomu hrdost a čest .

Vše se mění, s nástupem levicových hnutí ! Ty vyplodí šílence, typu Hitlera, či Stalina. Potvrdí se psycho experimenty - Lidé se začnou chovat zvrhlým způsobem, pokud mají příležitost ! Nové Zákony jim zajistí beztrestnost a ideologie dodá pocit užitečnosti. Nedělají přece nic špatného! Překvapivě se jich najde, kdekoliv dostatek !

Dostaví se zcela nový prvek genocida ! Klasický nepřítel se mění a je objeven i ve vlastním národě ! Jednou je to řádný a běžný německý občan - Žid, následně ruský člověk nesouhlasící s bolševiky ... ! Nastupuje teror, tábory, likvidace. Je i zajímavé, kdy němečtí generálové na Východě Adolfovi říkají, že takto se přece válka nevede ! Pak i neúspěšný pokus o jeho svržení, následován sérií důstojnických sebevražd .

Němci se za 75 let se svým selháním a ostudou vypořádali. Ba, v současnosti občas působí "I komicky a přepjatě", stále se omlouvají a mají snahu vinu odčinit. Jiný pohled je zase na Východě ! Tam se válčí neustále, odpůrci odesláni do basy. Samotný Josífek Stalin, by se nestačil divit ! Opět je oslavně nesen na tyčce v průvodu a v kolektivu je poměrně oblíben ! Jistě - souhlas, nacistické vraždy Židů jsou nepochybně výstrahou pro současnost. Existuje proboha !, nějaká rozumná, Levicová ideologie - hnutí ? ... :-)

2 1
možnosti

J73a85k82u14b 95Š54o77l64c

10. 3. 2020 7:54

Masakry (až genocidy) tu byly dávno před Hitlerem, strčte si svůj obdiv k vojáčkům někam.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Bez instituce, které říkáme stát, nelze páchat tak ohavné činy v tak masovém měřítku. Tohle by si měl každý zastánce státu uvědomit, protože zmocnit se státu není tak nesnadné jak si mnozí myslí. Stačí líbivé řečičky, jasně deklarovaný nepřítel a krizová situace a hned je sháňka po silných vůdcích.

1 1
možnosti

Když se k něčemu podobnému státy nechtějí propůjčit, můžete zkusit vytvořit něco státům nadřízeného, co bude diktovat pravidla. :-/

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz