Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

R^ opět výborné. Na vašich blozích je dobré to, jak v diskuzích pod nimi odhazují staří bolševici své pseudodemokratické škrabošky.

3 1
možnosti
NM

... a také jsou odstrańovány jejich sochy!!

0 0
možnosti
JM

Rusové jsou velmi stateční, a to i ti, kteří věří své propagandě. Nejsou ani hloupí, třeba lhaní v případě Černobylu či Afghánistánu mnohé Rusy přesvědčilo o skutečné podstatě režimu. A trochu mě mrzí, že Gorby nedostal větší podporu Západu - morální i finanční. Odešel Reagan, Thatcherová, a noví politici už byli jinde, chybělo tam i to přátelství, které tito původně nepřátelé mezi sebou vybudovali.

A Rusko v rozvratu se vracelo zpět a vlastně ten rozvrat vytvořil Putina.

Brzy bude Rusko na nové křižovatce, mladá generace v Rusku už je jiná, je tu internet, a Putin zde už nemá tak velkou podporu. Tak držme Rusům palce, ať se posunou dál, ale bez krve. Ne čínskou cestou.

3 0
možnosti
Foto

Vždy a všude se najdou "hrdinové", stavějící se na zadní a chtějící cosi lepšího, než právě mají. V Libyi měli Kaddáfiho a jisté skupině se znelíbil. Začaly demonstrace s podporou Západu a výsledkem je rozvrácená země. V Sýrii se podobným znelíbil Asad a jeho poněkud despotický režim. Chtěli to změnit a výsledkem jsou statisíce mrtvých, zničená města a miliony migrantů. Hong Kong, Majdan, Paříž..... I tam všude se vyskytli podobní hrdinové toužící po změně. V prvním desetiletí po Velké válce to potkalo i Německo a výsledkem byla druhá světová.

1 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Přesně tak, Rusů, kteří si váží svobodu, pravdu, uznávají skutečnou historii, ne tu už dávno komunisty zfalšovanou a mají úctu k jiným zemím, k jejich kultuře a svébytnosti, si velice vážím

5 0
možnosti
Foto

Ano, současné události rozumní občané vítají s úlevou. Nyní, kdy je socha maršála Osvoboditele konečně pryč, nebudou mít primitivové, kteří přepisují historii, do čeho píchnout R^

2 9
možnosti
EK

To jako že zruší Ústav pro studium totalitních režimů?;-D

5 0
možnosti
PH

Pane, sice Vás šlechtí starost o ostatní národy, ale kecají Vám sousedi do života a nařizují Vám jak máte žít? Jak dlouho jste žil a případně pracoval v Rusku, nebo jste jen sběrač těch správných článku, které najdete na internetu. Pěkná den.:-)

7 6
možnosti
Foto

Ale kecají nám do toho, koho máme, nebo nemáme mít na náměstí

7 1
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,48
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz