Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

No a kdyby to neklaplo, vždycky je ještě v záloze Čína.

1 0
možnosti
DR

Ještě že máme v našich řadách tak uvědomělé občany, kteří vždy ihned od klávesnice vědí kdo je tím zlosynem.

Díky za tradiční skvělé pobavení. ;-DR^

3 0
možnosti
Foto

Hloupá obvinění bez důkazů, pokud za ně nepovažujeme odvolání na tzv. experty, živící se propagandou ... ano, webové útoky na nemocnice i odstranění památkově chráněné sochy vojevůdce byly odpornými činy, to ale neznamená, že spolu jakkoli souvisely, či že pubertální chování pana starosty Koláře vyvolalo tuto eskalaci a ohrožení životů ... bez důkazů prostě obvinit Koláře nelze ...

3 2
možnosti
JZ

Jestliže IT experti uvedli jako pravděpodobného viníka Rusko, nemám dūvod jim nevěřit. Macek pokud Vím odborníkem v této oblasti není. A socha maršála Konėva je umělecky bezcenným normalizačním dílkem a není památkově chráněná.

0 3
možnosti
OT

Martina Moudrá, obdivovatelka Ruska. Nechápu. Nikdy nám neudělali nic dobrého. Asi bude mít nějaký nám neznámý důvod.

2 5
možnosti
Foto

Jste zřejmě slepý. Žádná obdivovatelka Ruska nejsem. Ale odmítám obvinění kohokoliv bez pádných a konkrétních důkazů. A je mi jedno, jestli budet obviněn Vy nebo třeba to Rusko.

4 1
možnosti
JL

Jackie Hansen Amnt Russia: Death threads for COVID-19 reporting

0 0
možnosti
Foto

Karma! R^R^R^

Také nemám důvod nedůvěřovat našim bezpečnostním expertům. Navíc, kyberútok na naše nemocnice v tak těžké době, kdy naše země čelí epidemii a jsou ohroženy životy, je zvlášť odporným druhem hyenizmu. Domnívám se, že bychom si jako stát i jako občané měli velmi dobře pamatovat chování Číny a Ruska k nám v této těžké době. TAK SE PŘÁTELÉ NECHOVAJÍ. Měli bychom přiměřeně tomu upevnit naše chování. Je nezbytná velká nedůvěra a opatrnost vůči nim.

Velice jsem ocenil, že se naší země v tomto případě zastala oficiální místa z USA, s tím, že to považují za útok na jednoho ze členů NATO.

5 3
možnosti
JZ

Jednou pro vždy, nemám důvod nevěřit českým bezpečnostním expertům, kteří za velmi pravděpodobné viníky označili Rusko. Já věřím naši a nikoliv ruské straně. Kdo dává přednost Rusům před vlastními je kolaborant a vlastizrádce. A názory IT špiček a bezpečnostních expertů jsou pro mě víc, než tlachy zdejších amatérů. Tečka. :-)

6 1
možnosti
Foto

Ale ani podle vás nic takového neřekli: Na ruskou stopu ukazují IP adresy a také typ škodlivého softwaru, které jsou prokazatelně ruského původu.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=750275

2 3
možnosti
Foto

Teď si tu čtu diskusi a je opravdu zajímavé kolik lidí věří ruské straně a nedůvěřuje našim bezpečnostním expertům. Já to mám tedy opačně.

4 2
možnosti
Foto

Nedůvěra v pana Zieglera rozhodně automaticky neznamená důvěru ve stranu ruskou.

Pan Ziegler dokonce velmi často působí, jako by za Rusko kopal. Píše totiž takovým způsobem, že vyvolává přesně opačný efekt než jaký by si přál skutečný odpůsce Ruska.

5 3
možnosti
Foto

Rozdíl mezi USA a Ruskem? USA odsoudili kybernetické útoky na naše nemocnice. Rusko tvrdí, že za tím nebylo, ale že by řeklo že je to něco hnusného?

Ostatně kdo jednou zalže....

Na Krymu zelení mužíci nebyli, malajsijské letadlo sestřelila stíhačka, novičok v Británii jsme nepoužili....

4 2
možnosti
Foto

Ještě aby to schvalovali....

0 0
možnosti
Foto

Slovan všude bratry má.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz