Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokorná-Jermanová vede Střední Čechy podobně kvalitně, jako vedla Krnáčová Prahu. V Praze už dostali rozum, zatímco Štřední Čechy ještě stále trpí.

7 1
možnosti

V Praze to brutálně vylepšili... ;-D

6 0
možnosti

A85l81e23š 78N20o24v72á44k

28. 5. 2020 15:39

přesně...například starosta městské části Praha 6 Ondřej Kolář podal stížnost na advokátku Kláru Samkovou, kterou zaslal tento týden České advokátní komoře.

K. Samková ve svém statusu na FB uvedla, že Kolářův dědeček údajně měl být příslušníkem Gestapa.

0 6
možnosti

S touto dezinformací přišel Vojtěch Filip. Vy byste čest své rodiny nebránil?

11 0
možnosti

Soudružka Jermanová-Vzpurná je zdatná manipulátorka...a nejde jí zastavit !!

9 1
možnosti

Ta ženská si zjevně zaslouží, aby na ní někdo podal trestní oznámení za křivé obvinění.

7 1
možnosti

Na udávání máme u nás vytvořené placené ziskové organizace. Tak co by si nemohl zaudávat někdo i neorganizovaně, né?

3 0
možnosti

Babiš lže, Schillerova mluví v pozici vicepremierky jako dlaždic, Vojtěcha nikdo nebere vážně a Jermanova... radsi bez komentáře. Už delší dobu píšu a tvrdím, že se ANO začíná bortit. Kdo si počká...

16 2
možnosti

Koukám, že pí Pantlikova dnes zřejmě dostala nějaké domácí zadání...

4 1
možnosti

Taky záleží, jakou formou si kdo "postěžoval" nebo "upozornil". Obojí jde udělat civilizovanou formou a obojí lze udělat formou zralou na trestní oznámení.

Pokud si já nevhodnou formou postěžuji na protěžování minorit, mohu být obviněna ze šíření nenávisti, což už je nepěkný flastr. A je tu plno udavačů, kteří se tím živí a chlubí.

1 0
možnosti
Foto

J21o94s55e52f 77B35á77r81t21a

28. 5. 2020 18:00

Ono by dost napovědělo to, z jakého politického spektra stěžovatelka je.

1 0
možnosti

Kdysi jsem se v jednom rozhovor u dočetl,že starostka obce Velká Lhota je aktuálně obžalována za to, že přesvědčila některé občany a firmy v průběhu sedmi posledních let darovat obci pár set tisíc korun na infrastrukturu, protože více než jiní využívali místní komunikace. Tedy v překladu - je stíhána za to, a to se podržte, že způsobila obci prospěch. Absurdní není, že na tyto lidi někdo podá trestní oznámení - to se prostě některým malým lidem stává, že mají tu potřebu udávat - absurdní je to, že to stát je schopen vyhodnotit tak, jak se to děje, že těm udavačům dává za pravdu - že je to nejen nezákonné, ale i ostudné, se ukáže často až po letech, a dotyční maji zničené životy a jen dodám,že dříve se donášelo do Kremlu a dnes do Bruselu,asi je to nějaká naše negativní vlastnost....

4 0
možnosti

Zřejmě jsem brán jako kritik Hnutí ANO - Ano a vždy se snažím sdělit proč. Hamáček ráno v PS říká to zřejmé - "Připraveni jsme nebyli, zásoby žádné, tedy jsme dělali co se dalo". Nic k nepochopení ! AB - "Sýpky jsou hojné, vše dovezu". Tedy osoba, zcela vědomě lže ! Dokonce dodá, že pokud je nějaké pochybení - je to vina přecházející vlády, (jeho). Nechápu, protože to stejně všechno praskne. Kdo lže ... !

Tady naprosto chybí poctivý dialog s veřejností - "Čau lidi ! Jako ostatní vlády jsme i my zaskočeni - máme prd. Ruku na srdce, kdo by se situací počítal ? Pojďme konat - sjednoťme se ! Šijte roušky, my jdeme hledat pomoc ! Epidemie není stranická - jde o nás všechny. Prosím tímto o výdrž a důvěru. Složíme vám účty a poučíme se" .. !

AB, si asi 14 dní dělá vlastní sebereklamu, pak zjistí, že je fakt zle. Ustaví se Štáb. Dnes kontrolní komise PS, na 99% schválena nebude - Protože je vše transparentní ! Veřejnost tak ztrácí kontrolu nad vlastními penězi ! Záchranářka, která potvrzuje zřejmé - Je vyšetřována jako extremistka PČR ! 10% zdravotního personálu asi onemocnělo jako výraz nevole s AB, ba i ti padlí zdravotníci to udělali naschvál ! Obraz je jasný - Velebme Zachránce národa - Kdo nejde s ním - Jde proti němu ! Zdravý rozum a čest odlož občane - Tak ti bude lépe ! ... :-)

8 0
možnosti
Foto

Ruku na srdce, kdo by se situací počítal ??? Krizový zákon, jehož součástí je Pandemický plán. Ten je tk skvělý, že je Němci s milými změnami, opsali a jedou podle něj.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS