Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Jestli ti dva ruští diplomaté ze svého rozhodnutí vypustili bublinu s ricinem, tak by bylo na místě, aby je odvolal ten, kdo je sem poslal, tedy ruské ministerstvo zahraničí. Ti je sem poslali, aby reprezentovali svou zemi a zlepšovali naše vztahy. Pokud je hned tichým ducem neodvolali, pak tady někdo něco tají.

2 0
možnosti
JL

Ruská federální agentura Rossotrudničestvo upřesnila identitu 2 ruských diplomatů, kteří mají do 48 hodin opustit Česko. Je to A. Končakov, pověřený vedením jejího zastoupení v ČR, Ruského střediska vědy a kultury. Druhým je a I. Rybakov z téže organizace.

2 0
možnosti
LC

.. BIS odvedla výbornou práci ... Rozum se mně hrbí. Tuhle blamáž vy nazýváte výbornou prací. A ještě jim tahle zpravodajská bomba unikne do médií. Vždyť jsou pro smích. Být Koudelkou tak chodím kanálama.

13 5
možnosti
Foto

Vy můžete chodit kanálama i jako Chlumský :-/:-)

4 1
možnosti
Foto

;-D tu zprávu nevypustili do éteru diplomaté, tu vypustili politruci z médií. Na místě by tedy měla být omluva V.Zemani a ruské straně za naše čučkaře z tajné služby, kteří jsou trvale naprosto mimo mísu !Rv

6 11
možnosti
MV

omluvte se jim, kdyz Vam to neda, nikdo Vam branit nebude

3 0
možnosti
Foto

Myslím si, že jakékoliv gratulace vládě jsou hodně předčasné. Znáte to přísloví o vlku a koze, co zůstala celá? Ta situace už mohla být neúnosná pro všechny strany a tak nebylo nic snazšího, nežli se dohodnout na vzájemném vyhoštění nižších diplomatických úředníků. Dělá se to běžně a ta mediální omáčka k tomu prostě patří. Ty proklamace odplat jsou totiž velice vděčné. Jen si vzpomeňte na Hamáčka, který trval na tom, že si neumí představit společnou vládu s ANO, říkal že ty naděje už prakticky zhasly a za pár dní šupky dupky na Hrad pro podrbání za ouškem a jmenování. Tak to prostě je a v diplomacii dvojnásob.

9 0
možnosti

R^

Dík za inforamce! Hrad již dávno neřídí prezident, ale jeho poskoci v rolích ruských poradců, které si tam natahal.

:-)

12 1
možnosti
MV

Pěkná sebranka na ty ruský ambasádě,, jen co je pravda. Babiš překvapil, Zeman je Zeman.

10 1
možnosti
Foto

Karma Honzo, ještě tak vyhostit pana Zemana.

15 3
možnosti
MV

Sám se vyhostil už dávno.

9 1
možnosti
  • Počet článků 3315
  • Celková karma 26,60
  • Průměrná čtenost 1811x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz