Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Hlavně, aby se konečně začalo stavět! Je to ostuda! :-)

0 0
možnosti
JF

J52a62n 18F51e93r38e76n48c

29. 9. 2020 18:19

Existovala kdysi ještě jedna varianta. Dokončit D4 (dokončuje se), od Nové Hospody vést dálnici na Písek (už je) a obchvatem kolem Písku (už je), postavit dálnici do Hluboké a odtud do Českých Budějovic (už je). Nebylo by zapotřebí vést dvě dálnice téměř souběžné. Měřil jsem si loni pomocí GPS trasu ze Slaného do Dolního Dvořiště po výše popsané cestě s trasou přes Tábor a České Budějovice (D1 - D3). Časový rozdíl 3 minuty.

1 0
možnosti
Foto

Podepisuji vše do písmene.

1 0
možnosti
JM

Ne, ne a ne. Nikdo Vám nebrání zničit dříve krásné jižní Čechy. Naše krásné Posázavi nechte na pokoji. Ten Váš jouda z ODS ať se stará o svůj kraj. Projet přes Budějovice je horor. A Pražáci nechť prodají své chaty v Posázaví a vrátí se do smradu ve svém městě. A žádný jihočech včetně Vás nebude jiné nazývat škůdcem. Starejte se o sebe. A dálnici si udělejte přes Vaše město.

1 7
možnosti
Foto

Možná by pak bylo vhodné přenést Budějovice do Posázaví. Takovou intelektuálně-vypovídací hodnotu má Váš příspěvek. A jdu rovnou podepsat tu petici za dostavbu. Autorovi díky za odkaz.

5 0
možnosti
JD

Nedostavěný úsek dálnice Pohořelice- Mikulov je výsledkem třicetiletého vládnutí pochybných existencí. Proto se nedivím zmatkům v JČ.

6 0
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,98
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz