Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebuďte naivní! Faltýnek, pravá ruka Babišova na špinavé práce přece skončit nemůže. Vždyť i na Vyšehradě Babišovi posloužil k vyhození Romana Prymuly! :-)

1 0
možnosti

J67o77s36e17f 12M10i10k56e51l

24. 10. 2020 12:20

Jako by to byl poslední papaláš s manýrami. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Taky si myslím, že je to přešlap. Na druhou stranu to ale nekritizuji, protože ve 22.30 mám už dávno padla. Většina z diskutujících asi taky v životě nepracovala tolik jako "papaláši" v době krize. Ono se to z home-office hezky kritizuje, že...

0 2
možnosti

Mne připadá rozhodování našich papalášů tak trochu nelogické.MZ měli oba aktéři 200m a to se zdálo Faltýnkovi moc daleko.Tady je vidět ta jejich ješitnost a nadřazenos nad ostatními.To jako ten Faltýnkův řidič by nedojel nebo samotný Faltýnek??Celé to smrdí nějakou divnou idiocií.A pak se diví,že se donich strefují kde jaké noviny a lidi??

2 0
možnosti

Zdá se, že jste přesvědčen, že šlo o levárnu obou představitelů? Je to možné. Ale také mohl Faltýnek pomoci Babišovi vyhodit z úřadu Prymulu! :-)

0 0
možnosti

Zajímal by mě Váš názor na "třídní knihy" s docházkou v restauracích, byl by to pro Čechy opravdu takový problém, když to zvládají i za hranicemi?

Pokud bych si mohl vybrat, zda zavřít všechny restaurace nebo evidovat docházku, za mě není co řešit.

0 0
možnosti
Foto

Takových schůzek jsou v politice tisíce. Nenasazeni roušky není na odvoláni ministra. Spíše mi vadí jeho střet zájmu. Nyní přepřahat není dobrý nápad ..Mohlo to počkat.

2 3
možnosti

Pokud však šlo Babišovi o vyhození Prymuly, tak to zvládli mistrně, že? :-)

1 0
možnosti

To jsou zase pavlačové kvaky ;-D;-D;-D

1 2
možnosti

M20a30r96t54i47n 41H88o32l24y

24. 10. 2020 0:45

Celý tento příběh je podivný. Ministr zdravotnictví pochybil a musí odstoupit, o tom žádná. Ale je tady spousta otázek - proč pan Faltýnek nepřijel ten večer do kanceláří na Ministerstvu zdravotnictví, pokud chtěl s ministrem něco oficiálního probrat? Na základě čeho donutí ministra zdravotnictví se nechat odvézt služebním autem někam na Vyšehrad do restaurace? Potřebovali spolu probrat bez odposlechů plánovaný projekt plošného testování za 3,5 mld. Kč.? Proč hned ráno vystoupí s připraveným projevem v parlamentu, kde všem potvrdí, že byli v restauraci, a ne v nějaké společenské místnosti, čímž výrazně zúží manévrovací prostor ministra? Proč není pan Faltynek premiérem ihned odvolán ze všech funkcí, ale pouze zbaven křesla místopředsedy hnutí ANO, které stejně nemá žádný význam, protože všichni víme, že tady se jedná o vládu jednoho muže? Co tam dělal pan Havránek a proč se zatím k ničemu nevyjádřil? A hlavní otázka - kdo zavolal do Blesku, ať si přijedou Prymulu vyfotit? Neexistuje žádná fotka z příjezdu na Vyšehrad, ale pouze při odchodu z restaurace. Volal jim někdo z personálu restaurace, nebo tu informaci dostali od někoho jiného poté, co už se jim podařilo dostat Prymulu na místo? To není obhajoba ministra zdravotnictví, ten už si důsledky svého počínání ponese dál, ale spíše snaha dostat se hlouběji do problému a pochopit souvislosti celé této události, protože možná je to všechno jinak, než si myslíme. Třeba se to jednou dozvíme...

7 0
možnosti

Ono je tam otázek víc. Proč Prymula lže. Nejdřív že byl v restauraci, pak že tam nebyl, že byl jinde. Pak se ozvou majitelé "jinde" s tím, že to "jinde" neexistuje ale že je to ta restaurace. Pak že tam byl s ředitelem nějaké nemocnice, který se hned ohradí, že to probírali před týdnem a že tam samozřejmě nebyl. Taky lhal o tom, že pokud bude společnost chcít, tak odstoupí. Pak zjistil že společnost sakra chce a nabubřeně sdělil, že je mu to kdesi...

...víte co... sociopati a kozlové zahradníci...

4 1
možnosti

Úřední jednání? Pan ministr by měl jednat ve svém úřadě s řediteli nemocnic, hejtmany a ne poslancem který ani není členem zdravotního výboru. O čem mohli ti dva úředně jednat???

5 0
možnosti

O čem mohli jednat? O politickém byznysu! :-)

0 0
možnosti
Foto

Kvalitních kádrů se nelze zbavovat na základě pomluv a mediálních podrazů, když adekvátní náhrada v této těžké době za pana Primulu není. Pan prezident si toho je vědom, takže lze předpokládat, že ministr zdravotnictví odvolán nebude, a to je dobře R^

1 13
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS