Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^. Vcera jsem se pobavil na CT Art pri sledovani sestrihu z Jesus Christ Superstar, kde Jezise (Zida) hral cernoch. Mne se to libilo, vubec me to navadilo a neurazelo, nicmene se vetrela myslenka, co by nasledovalo, kdyby nekdo zfilmoval pribeh Martina Luthera Kinga a toho by hral beloch. Mozek uz proste pracuje pod vlivem toho dnesniho divnosveta.

3 0
možnosti

SouhlasR^ Mám trochu obavy, zda by stejně reagoval nějaký český tým.

5 0
možnosti

J72o48s98e66f 62U24l65m95a62n

1. 11. 2020 10:24

Zasloužená karma ;-) Jinak...drtivá většina mých přátel je proti takovým šaškárnám, ale jeden je výrazný zastánce. Zajímaly mě jeho vnitřní pohnutky. Ten člověk je velice zvláštní a to v tom, že má jakoby převrácený pohled na svět - tedy kabát bližší než košile. Uvedu několik příkladů. Bavím se s ním na téma "ve Francii zabil utočník 3 lidi" a on reaguje "jak se můžeš nad tím znepokojovat, když minulý měsíc v Barmě zmasakrovali 11 Rohingů? To ti nevadí? Je snad život Rohinga méněcenný?". Tím ale neskončí...má tendenci rozjíždět nekonečný monolog, nesmíří se s tím, co už řekl. Nejvíce ho dráždí ekologická témata. Máte třeba nějaký akutní problém a on ho začne bagatelizovat, že je to nic ve srovnání s tím, že stoupá koncentrace skleníkových plynů v atmosféře. Je to fanatik do ekologie (paradoxně ale nesnáší Gretu, protože ji bere jen jako šaškárnu, která ekologii stejně nic nepřináší) a je schopen vám vyčíst třeba to, že jste si koupili auto s nadprůměrným objemem. Pak mě docela baví, že někde ve východní Asii spolu bojují nějaké dva kmeny a on jednomu z nich zarytě fandí a neustále zasypává své okolí průběžným stavem. Sleduje to někde na Twitteru, je to samozřejmě psáno cizí řečí, ale občas se tam objeví i krátký komentář v angličtině, ze kterého je patrné "kolik to je" + ještě jsou tam obrázkové symboly (lebka, raketa, parašutista, apod.). Tento člověk má neobvykle vřelý vztah ke všem cizincům, ale naopak nevychází se svou rodinou a dle vlastních vyjádření mu na ni moc nezáleží, nejvíce nesnáší otčíma, matku považuje za hloupou a nezodpovědnou, starší bratr je namyšlený, sebestředný, materialistický (z mého pohledu je jeho bratr pohodový inteligentní člověk, materialistický asi ano, ale nepřehání to a kamarádům je vždy nápomocen). No...můj příspěvek je dost mimo téma, ale...je to zvláštní přístup, ne? ;-)

7 0
možnosti

Není co dodat. Velká karmaR^R^R^

6 1
možnosti

Dobrý postřeh a srovnání s těmi předchozími tresty za vyjadřování politických názorů ve fotbale... Najednou to nevadí a toleruje se to. To jen ukazuje dvojí metr a míru připo...sti všech fotbalových funcionářů a také výtlak kontroverzního BLM. Je třeba si vážit toho když někdo najde odvahu jít proti zvrácenému hlavnímu proudu . Jak by bylo jednoduché nedělat problémy a prostě si to odklečet. Naši by mohli výpravět. Ale Rusové jsou hrdé a tvrdé palice... A když už za nic, tak alespoň za toto je možné je obdivovat..

16 0
možnosti

I já tentokrát bez výhrad souhlasím a dávám karmu. R^

13 1
možnosti

Tentokrát souhlasim ve všem a to doslova,ne kvůli tomu,že jste se zastal Rusů,o to nejde,ale je nechutné poklekávat před rasisty z BLM stejně jako jinými extrémisty.

18 1
možnosti
Foto

I41v89a69n 40M11a60r85e75k

31. 10. 2020 19:23

Těm sedmi z Krasnodaru pane Jene R^ . . . . . Zaujala mne ale poslední věta. . . .A co po jedenatřiceti létech ?8-o

2 0
možnosti

J31a21n 44R86á25ž

31. 10. 2020 19:00

Téma BLM zpracované formou, na které se všichni, mimo zanedbatelný hlouček názorových extremistů, všichni shodneme. To je fajn!

Karma!

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS