Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hlavně je nesmysl,aby bylo zavřeno v neděli.

0 0
možnosti

No, asi jste přehlédl třeba zpřísnění v Německu, odkleply to včera.

Z 10m2 na 25m2. Chtěj si totiž užít Vánoce. A to jsou na tom násobně lépe než my.

0 0
možnosti
Foto

A zavřeli tam také všechny obchody kromě potravin, drogerií, lékáren a KVĚTINÁŠTVÍ? 8-o

0 0
možnosti
Foto

To máme za to, že si Andrej Babiš "čertvíproč" nevybral za ministra průmyslu a obchodu známého jihočeského publicistu /autora tohoto článku/. V takovém případě by totiž byly určitě všechny obchody otevřené a plné lidí, prostí lidé by si trapně nemuseli péct chleba a pečivo doma sami, plné by byly rovněž nemocniční JIPky a mezi těmi, kteří by si jako podnikatelé radostně mnuli pacičky, že se jim ale pěkně hýbou kšefty, by byli majitelé pohřebních ústavů. ;-O

3 1
možnosti

I zde v příspěvcích nelze nevidět nepochopitelnost. Onu zášť, proti našim malým OSVČ ! Vypuklo to r. 1948, normalizačním dušením přirozené iniciativy lidí - výsledkem byly nefungující služby. I babka prodávající své vařechy z nůše vadila! Obohacovala se ! Po r. 1989 zase Parazitové - obdařeni dárky byrokracie a EET!

Doba Covidová rovněž nezklamala - Záhadné květinové řetězce fungují dále, potravinářský sektor kvete a ještě přilepšen mld Kč dotacemi, (zpráva na Idnes vydržela si 25 minut). Z nadnárodních řetězců ČR s vyjímkou mezd a odvodů zaměstnanců nic nemá - zisky jdou ven. Tedy spokojeně jedou - ČR je pro ně naprosto zemí zaslíbenou !! ...

Stále tvrdím, že kdyby náš OSVČ na daních neodvedl ani 1 Kč - Je užitečný ! Vedle poskytované služby nezatěžuje kasu podporami a je Zákonně donucen platit státu odvody ! Z těch máme užitek všichni, včetně pana Horáka a Hladíka. Bohužel, to se nedá říci o panu Babišovi - Moc daní neplatí ! Dlouhodobě a trvale nefiguruje mezi TOP 20 plátců ! No zase je jedničkou přes dotace ! ... :-)

5 0
možnosti

To samé co píšete i Tescu, ovšem platí pro všechny nadnárodní firmy :-P

0 0
možnosti

D48a11v24i37d 44H56o30r18á31k

25. 11. 2020 20:39

Pane Zieglere, Vás je tady na Blogu iDnes opravdu škoda.

Nouzový stav a s ním spojené jeho podmínky posuzují a navrhují zdravotničtí odborníci, epidemiologové a další osoby odborných znalostí které je následně předkládají na základě zdůvodnění ke schválení a vyhlášení Poslanecké sněmovně a Senátu.

A jak zjišťuji, tak to vše je zcela zbytečný proces, protože Vy sám jediný víte, konečně jako ve všem o čem tady vymýšlíte ty své bláboly, jak na to vše nejlépe a jak by to vše mělo být.

Zamyslete se prosím, pokud je to možné, než zase něco, co jste už odpoledne v jedné zdejší diskusi avizoval, takhle vymyslíte.

1 4
možnosti

H66o82n96z94a 95V13r66á94n40a

26. 11. 2020 4:17

Pane Horáku, proč ten konfrontační tón? Copak názor na cosi mohou mít pouze odborníci dané oblasti a to navíc (dle Vás) nejméně evropské úrovně? Je to podobné jak když o nějakém filmu řeknu, že se mi nelíbil, musím být nutně Spielberg? Mě se třeba také nelíbí jak se v současnosti dusí ekonomika a střední podnikatelský stav i když na rady epidemiologů.

6 0
možnosti

MYslím, že v říjnu byste psal jinak - u spousty blogeru bylo proč vláda nekonala a nekoná - to že hypermarket má větší sortiment zboží je normální, u nás taky hokynář prodává jidlo, drogerii a spoustu dalších tretek a má otevřeno jako potravinářské zboží.... Pokud se nepletu tak návštěvnost hypermarketů klesla o 70 procent.

0 5
možnosti

Pane Hladiku, buďte trochu soudnej a přestaňte už takhle nesmyslně žvanit. Uvědomte si, že jsou to i ti malí soukromníci, kteří Vám vydělávají za důchod. A vydechněte, i kdyby byli ve ztrátě, paušál na sociální a zdravotní platit musí. Tak k nim mějte aspoň trochu úcty, když už žijete z jejich peněz.

14 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,51
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz