Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jaroslav Svoboda žije v Číně,že má tak jasno?

0 0
možnosti

Je tady někdo, kdo v únoru o koronaviru nevěděl? Kdyby Itálie v té době zasáhla, tak se epidemie u nich nemusela tak "rozjet". Ale vyhlašovat karanténu a lockdown ve vrcholu lyžařské sezony tehdy nikdo nechtěl.

A je tady někdo, kdo o koronoviru nevěděl teď v září? Protože zpětně vidíme, že ČR (podobně jako třeba Izrael) zatáhla "za brzdu" pozdě -ale po bitvě je samozřejmě každý generál. Právě na situaci u nás je vidět, jak rychle se situace může změnit - před prázdninami jsme na tom byli výborně a po pár měsících jsme v počtu nakažených na tom byli v podstatě nejhůř na světě.

1 0
možnosti
Foto

Čínský nový rok letos započal 25. ledna 2020. Pokud tedy do Evropy zavlekli koronavirus vracející se čínští dělníci, mohla je Itálie dát do karantény. To už informace byly.

0 0
možnosti

...tak si myslím,že to bude obráceně..;-D

0 0
možnosti

"spickovy odbornik" Svoboda az takova spicka nebude. Pokud by napsal clanek do casopisu zalozeny na domnenkach, tak mu ho reviewer okamzite vyhodi, at tam doplni reference nebo to prepise. Ale tady to staci. Tak pro spickove odborniky, pokud tedy jsou schopni vubec cist, o cemz pochybuji.

To, ze je v Cine nakazliva plicni nemoc objevila ciste nahodou Dr. Zhang ve Wuhanu 27.12.2019 a oznamila to ten samy den predepsanym zpusobem CDC ve Wuhanu. To tehoz dne poslalo varovani nemocnicim ve Wuhanu, at sleduji pripady plicnich onemocneni. 31.12.2019 Cina sdelila WHO, ze je ve Wuhanu nakazliva plicni nemoc vypadajici jako SARS. 11.1.2020 Cina uverejnila RNA genomu totoho viru. Co jeste podle takzvanych odborniku mela jeste Cina delat? To, ze se na to ostatni zeme vykaslaly ve velkem stylu neni vec Ciny, ale tech zemi, takze tady brecite na spatnem hrobe.

5 1
možnosti
Foto

Ono se na to ostatní státy nevykašlaly, ale málokdo si asi uvědomil zákeřnou nakažlivost koronaviru, násobenou dosud nevídanou mobilitu lidí.

1 0
možnosti

Den trifidů - (John Wyndham), klasika. Kniha super - film na prd. No cos společného by zde bylo ! Bezlustrační zaměstná nedůvěryhodného za naše prachy. Kdo za zády ministra Vojtěcha použije hlavičkový papír a lobuje pro soukromou firmu - Dostane výnosný flek a Řád - Bílého Lva k tomu ! Pak může s mnohými zvolat - "Zlatý virus" ! Pomůcky, vakcíny, testery - Ó děkujeme ti moudrá Číno, o takovém byznysu se nám ani nesnilo ... ! Co naši OSVČ ? Jako vždy prudí ! Vyplň další lejstro a neotravuj ... :-)

2 0
možnosti

Den Trifidů je super. Četl jsem prvně někdy v 7.třídě.

1 0
možnosti

Občas zmiňuji, v Číně jsem byl - neuvěřitelná země, (zcela doporučuji). Dojmy by vydaly na 3 blogy. Ta lidnatost - (úrodný pás půdy pouze kolem moře) - Je v podstatě dovedla k jejich originální kuchyni. Vhodným zpracováním se zkonzumuje doslova vše. Já chutnal i kořalku s hadem. Hygiena na tržištích ? ...

Nepochybná modernizace země, jde pochopitelně ruku v ruce i s výzkumem. Jsem přesvědčen, že Corona je jejich nechtěným výrobkem. Byli si vědomi - skupovali ochranné pomůcky i u nás v ČR, upozorňovala BIS. Naše reakce žádná, naopak nesmyslné lži o plných Státních sýpkách ... Komedie, kdy Peking má být nějak odsouzen k náhradám, děje se opak - Ukláníme se draze na letišti ...

Ty mocnosti, podobně je to s Ruskem - mají cosi společného. Jiná cena a úcta k lidskému životu ! Ono "Nás mnógo", o Číně ani nemluvě. Vše souvisí s tradicemi a ideologií. Peking to toho navíc vkládá - Pověstnou mazanost asijského obchodníka. Jsme nepochybně vyspělejší - pozor ! = To znamená i zranitelnější ! V jistém slova smyslu, ty země jsou neporazitelné ! My si v zájmu záchrany lidského života vyvrátili ekonomiku a zadlužili i ty budoucí. V pondělí se žádné obchody neotevřou - PES u boudy čísly vrčí ! Nechme bokem, že zřejmě na bacila zemře méně lidí - zase jich přibude na slepé střevo ! Mj., jaká pandemie ? U nás stačí na sídlišti vypnout teplou vodu, o elektřině ani nemluvě ! Je to zajímavý paradox ... :-)

4 1
možnosti

Jsem vyspělejší? Když se podívám na nějaký dokument/cestopis a jsou tam záběry z jejich měst, mám dojem, že tady v ČR jsme tak 200 let pozadu:-/

0 1
možnosti
Foto

Karma, o viníkovi není pochyb, ale mě překvapuje, kolik odborníků nevylučuje možnost, že vir byl vytvořen uměle. Já jsem zapřísáhlá odpůrkyně konspiračních teorií, ale když jsem na jaře četla o "čínské chřipce", tak první, co mě napadlo, bylo "Den trifidů".

3 1
možnosti
Foto

Upřesnil bych: jde o komunistickou část Číny, existuje ještě (zatím?) svobodná Čína, totiž Tachajwan:-)

3 3
možnosti

A ještě Hongkong a Macao.

0 0
možnosti
Foto

Nejspíš zde pláčete na špatném hrobě. Co my tady s tím. Pokud těmto nedoloženým zprávám opravdu věříte, a máte pocit, že je musíte Číně připomínat, udělejte si covidový test, jeďte do Pekingu a tamní vládě to připomínejte, držím palce R^

3 5
možnosti

Až někdo předloží skutečné důkazy, tak se teprve má smysl o něčem bavit. Zatím je to ze všech stran pouze mlácení prázdné slámy včetně tohoto "špičkového odborníka".

7 4
možnosti

P78e42t23r 45T15o40m53e55k

27. 11. 2020 20:27

Všechny předchozí pandemie začaly v Číně. Až teď se jim to povedlo roznést do celého světa. Čínským komunistům na nějakém tom lidském životě nezáleží, takže klidně povraždí i svoje obyvatelstvo, např. při stavbě olympijských sportovišť. Mluvil jsem s očitými svědky. Takže prázdnou slámu mlátíš číňane ty.

5 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS