Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Tak teď se mi dostalo do ruky ruské video.

https://www.youtube.com/watch?v=vBcWdHe8j_g&feature=emb_logo&ab_channel=MashVideo

A pokud nevěříte, tak to dokonce potvrzují i naše lidovky:

https://www.lidovky.cz/svet/k-udajnemu-putinovu-palaci-u-cerneho-more-se-prihlasil-oligarcha-rotenberg.A210130_161000_ln_zahranici_lihem

Takže Navalný je asi velký mystifikátor, nebo že by dostal od špionážních služeb špatné podklady ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZZ

Takže názorně vidíte důkaz o nezávislosti Ruských soudů. Dokonce i sám Putin říká:

„Když vidím takové věci, tak se mi prostě ježí vlasy hrůzou. Co to je? Dočista se zbláznili? Prostě to šokuje,“ zlobil se prezident během schůzky se svými poradci pro lidská práva a občanskou společnost.

Takže Putin skutečně neřídí celé Rusko ani případnou korupci v Rusku.

:-):-):-)

2 0
možnosti
Foto

To, že máme milion lidí v exekuci a ,že právnicko exekutorská mafie dře lidi z kůže je mnohém větší problém než Rusko. A korupce u nás.? Případ lékařů co brali miliony za předepisováni léku. Rozsudek si koupili za peníze.

1 2
možnosti
ZZ

Už je prokázáno, že to, čím operuje pan Ziegler, je fake !!!

Viz mí video výše.

Dokonce se už i zjistilo, že ony hackerské útoky na nemocnici v Benešově a OKD nepocházely z Ruska, ale Ukrajiny - a to je dost významný rozdíl - i když pro náš NÚKIB a pana Zieglera asi nepodstatný !!!

https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/emotet-malware-europol-usa-evropa-naruseni-kyberneticke-utoky-evropska-unie-federalni-urade-pro-vyse.A210131_124607_eko-zahranicni_dtt

:-P:-P:-P

0 0
možnosti
MS

Nesmíte všemu věřit pane Zieglere. Korupci máte všude a její potírání je úkol policie. Zároveň je to dobrá záminka k protivládní propagandě. Ten scénář už je starý, ale funguje. Příkladem je tzv.Arabské jaro a revoluce na Ukrajině. Myslíte se, že v těchto zemích jsou ted na tom lépe? Navalnyj je něco jako Lenin. Politická zbraň vyškolená v kursu New world global leader na univerzitě v Yale. Profesionální revolucionář , který docela možná způsobí v Rusku podobný scénář jako na Ukrajině. Totální rozvrat. A o to jde? A komu asi.

4 1
možnosti
JZ

Jasně, když demonstrují Američané na podporu Trumpa, tak je to správné. Když demonstrují Ukrajinci, proto mizerné vládě, tak jsou zatím rejdy amerických imperialistů. ;-D;-D;-D

1 2
možnosti
LS

Bavěj mě tu někteří diskutéři, kteří tvrdí, že korupce je všude. Ano, je. Ale v její úrovni bude mezi takovým Finskem a Ruskem přeci jen určitý, ba dokonce řekl bych nezanedbatelný rozdíl.

Rozlišovací schopnosti některých diskutérů jsou opravdu hodně omezené. Ale zase to vyhradí větším počtem smajlíků, typicky třemi vedle sebe.

5 1
možnosti
MS

V které zemi není korupce? Je to USA ne bo Česko?

0 1
možnosti
AF

A41l60e53š 46F86r30ý59b15a

21. 1. 2021 20:58

Šíleně drahé. Hodně předimenzované, ale celkem bez nápadů. Nevkusné.

Nevyužívané.

Co tím někdo zamýšlel. Že to tam zas na lidi udělá dojem, jako kdysi.

Ale neudělalo. Jsem rusofil, zajímá mne to.

2 0
možnosti
JZ

Pro české podnikatele může být Rusko a jeho korupční prostředí nebezpečné, ale to zase někdy příště. :-)

2 1
možnosti
ZZ

I kdyby Putin vlastnil luxusní palác, tak co je mi po tom ?

Já mu jej nezávidím a musím uznat, že by si jej Putin i zasloužil za to, jak zachránil Rusko před kolapsem a destabilizací, kterou nastolil Jelcin.

:-):-):-)

3 5
možnosti
PB

P69e22t76r 54B72u38r33i13a13n

21. 1. 2021 16:38

I Pablo Escobar měl palác. Jde jen o to, jak k nim oba chlapci přišli.

3 1
možnosti
JN

J44o12s94e67f 11N17i82k93l

21. 1. 2021 15:40

Díky vašim diskuzním příspěvkům, budete mít velmi bohatou a jednoznačnou diskuzi - gratuluji...dnes tu chybí i spousta vašich příznivců, též rusofobů...mám jednom strach, kam tato propaganda, kterou obstaráváte i vy, dospěje!...Vy nemáte obavy, z možného vojenského konfliktu. Když nejen vy, neustále poukazujete, kdo je tady vnějším nepřítelem ...ono to zase tak úsměvné není...

2 3
možnosti
JZ

Objektivní kritika Ruska stejně jako USA, EU je potřebná. Nikdo nechce válku, tou tady strašíte vy. Korupce je v Rusku obrovský problém. Tečka.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,70
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz