Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Potraty jsou ukazatelem demokracie. Její zastánci je tady obhajují proti svobodě státu Polsko, uvádějí, že se zastávají ženy a její svobody. Takovým zastáním se však přidávají k Leninovi s Hitlerem, kteří zavedli potraty jako prostředek manipulace s lidmi. Žádný stát, který nechrání všechny lidské bytosti, nemůže být demokratický, ale je totalitní a páchá genocidu na svých potomcích. Zákaz potratů je ochrana žen i všech slabých, aby právě jejich zavedení státy naší civilizace bylo tím násilným činem, kterým zaťali do takového množství lidí ať už živých nebo nenarozených.

0 0
možnosti
Foto

Polsko se zavázalo dodržovat evropské hodnoty, pod které se dá díky jejich vágnosti schovat věcí. Obávám se, že se ten okruh, co pod evropské hodnoty spadá, bude neustále rozšiřovat a politicky zneužívat.

2 0
možnosti
LU

Poľská republika podpísala v Aténach dňa 16. apríla 2003 Zmluvu o pristúpení k EÚ spolu s ostatnými asociovanými krajinami.

Zároveň Poľský sejm vyslovil súhlas so zmluvou a rozhodol, že ide o zmluvu, ktorá má prednosť pred zákonmi Poľskej republiky, a zaviedol do poľskej ústavy.

"Medzinárodné zmluvy o ľudských právach a základných slobodách, medzinárodné zmluvy, na ktorých vykonanie je potrebný zákon, a medzinárodné zmluvy, ktoré priamo zakladajú práva alebo povinnosti fyzických osôb alebo právnických osôb a ktoré boli ratifikované a vyhlásené spôsobom ustanoveným zákonom, majú prednosť pred zákonmi.“

Myslím, že sa jedná o ľudské práva, ktoré samotné Poľsko povýšilo zmluvou s EU nad vlastné zákony.

0 0
možnosti
LU

Chvalabohu už nežijeme v stredoveku, dnes je už aj žena človek.

0 0
možnosti
Foto

Ale jsou důvodem, milý zlatýRv pane Zieglere... jihočesky semletý Bohem zjevně našišato. Jestliže má EU řešit záležitost zoufalých ženských na svých klinikách, ordinacích, řešit osudy podvedených nešťastných žen, zamotávat se tak do práv lékařské etiky a věčného dilema u cizinek!!! - které mají podle posledního všiváckého rozhodnutí náhle donosit dítě nepodobné člověku... a tento plod v sobě nosit do devátého měsíce ku zbytečnému porodu - v náhle změněných pravidlech - je to záležitost EU velká. Je to totiž přenos neetického "domácího" zákona do zodpovědnosti jiných států se vším rizikem s tím spojeným...A nedovedu si představit Zieglera otce tohoto okamžiku. Šest měsíců vedle pološílené manželky, která má vizi téměř podobného osudu, jako ji měly ty ženy v Osvětimi. Zbytečný porod, kdy si po něm k sobě nepřivinou nic... Musím se ptát, jestli jste spíš fanatik zadrápnuté církve doby Voltaira, nebo zda vám odkaz nejčtenější knihy světa (o lásce a soucitu )- vůbec něco říká...

4 0
možnosti
JP

Našišato, láska, soucit a Voltér, podvedené nešťastné ženy? Kdepak, to není soucit, ale podvedené generace lidí, kterým řekli, že si mohou dělat co se jim zalíbí. Život člověka člověka je nedotknutelný, babycaust nemůže schválit žádná soucítící a milující osoba.

0 0
možnosti
Foto

Stát by se do těchto záležitostí neměl plést. Ani zakazovat, ale ani povolovat.

3 0
možnosti
KL

Nesouhlasím se zákazem potratů a nesouhlasím s tím, aby někdo někomu zakazoval je zakázat...

2 0
možnosti
Foto

Neříkám tak, ani tak, ale na moje slova dojde.:-/

0 0
možnosti
JV

J44i88r75i 69V90r31a44b22e11c

10. 2. 2021 17:51

Je to jen vec tech zen, co se to tyka EU

Nesouhlas Rv

Za bolsevika strkal stat a strana vsude zobak. TO NEEEEEE.

3 0
možnosti
DR

Dnes naprostý souhlas a karma. R^

Evropský parlament, čili těch cca 800 naprosto zbytečně živených darmožroutů totiž strašně rád kafrá úplně do všeho. V národních kompetencích by toho tudíž mělo být daleko více než jen zdravotnictví.

3 5
možnosti
Foto

Nebýt těch zbytečně živených darmožroutů, tak váš guru Babiš bez jejich dotací chodí o žebrácké holi.:-)

0 0
možnosti
JS

Karma pro autora R^

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS