Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

koukám že pan Typner možná dělal redaktora LaK někdy v 70 letech ... tam taky jeden rozebíral, že Boeing vyráběný v USA !!! je nejnespolehlivější letadlo, protože má nejvíce kraxen za rok. stejně mi připadá nablblé poukazovat, že japonských 3,26% je 162 mld a izraelských 4,95 je pouze 18,3 ;-D to já zase můžu tvrdit, že japonců je cca 15 x víc než izraelců , takže vlastně dávaj na obyvatele pouze 2/3 toho co izrael ... :-P ono si s číslama můžeš dělat v podstatě co chceš

1 0
možnosti

Souhlas R^

A onen kritizovaný ideologický balast, zmiňovaný v příspěvcích?

Zbytečné se tím zabývat.

Kdo se skutečně, opravdu skutečně o Blízký východ zajímá, chápe co znamená Israelci versus palestinci, chápe, co autor weblogu sděluje. A když máte tu čest, možnost v této nádherné zemi i delší dobu pobývat a snad se i dostat alespoň trošinku hlouběji než je jen "klouzání po povrchu", potom tato výše uvedená poznámka o redundanci zabývat se tímto, platí násobně.

3 0
možnosti

Tak to by byla obvyklá čtvrthodinka nenávisti a jedeme dál.

0 0
možnosti

Dobrá zpráva, ať už takový či podobný preparát pochází odkudkoli. Ovšem zázračný lék jsem snad ještě nikdy neviděl. Kdyby nadějný, tak prosím.

Jen věčná škoda toho, že jste tuhle zajímavou informaci musel za každou cenu zase obalit tím ideologickým balastem okolo.

3 10
možnosti

Pravda není ideologie.

5 2
možnosti

J86a23n 32J90a51n81u40š15k70a

13. 2. 2021 15:59

aha ja to tusil ze autor je palestinec uz davno

1 4
možnosti

A já zase tuším co jste zač vy.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS