Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To kromě Vás nikdo netvrdí. :-)

1 1
možnosti

Za stávající neutěšenou situaci v ČR nemůže jen virus, půl roku nechává vláda hnít zdravotnic. systém - nikoli finančně, ale jde o zásadní organizač. nedostatky, dále o absenci vynutitelných či vynucovaných opatření proti covid-19 - půl roku u ECDC figurujeme jako země s nejvyšší úmrtností. Za to mohou konkrétní lidi, nikoli jen pandemie: zčásti neukázněná populace, zčásti neukáznění politici vládní i opoziční. Jsme nyní Itálií z loňského jara.

2 0
možnosti

Jakou roušku vymyslí, až se zjistí, že tento virus se šíří pohledem očí.......;-(

0 0
možnosti
Foto

Němci nám nabízeli do deseti lůžek. To by nám moc nepomohlo.

1 4
možnosti

R^R^R^ Díky za informace! Informace na ČT jsou také pravdivé a otřesné! Slyšeli jsme to všichni: Dvě volná lůžka a padesát pacientů na ně čeká! :-)

3 1
možnosti

J79i30ř40í 95G70r76o35h

23. 2. 2021 20:03

Ziegler vy jste lidový vypravěč, vybájil jste si Dušana, který jede za svým bráchou do Budějic. Jsem z Tachovska a vím, kde jsou kontrolní místa, protože plno mých kolegů dojíždí k nám do firmy z tohoto regionu. O situaci na Chebsku víte prd, je to daleko horší než se uvádí v mediích, už umírají lidi ve věku 30 až 50 let a je jich hodně. Britská mutace covidu je dost agresivní a poškozuje plíce, léčba remsedesivirem nezabírá, protože je to strašně rychlé a pacienti by ho měli dostávat hned na začátku léčby. V současné době jsme na tom ještě hůř než Chebsko a minulý týden hrozilo, že uzavřou i nás, ve firmách se plošně dezinfikuje a armáda sem poslala mobilní tým, který testuje zaměstnance velkých firem na Tachovsku, nás to čeká příští týden. Není to žádná chřipečka, přišel jsem takto o kamaráda, odvezla ho rychlá do fakultky do Plzně, za 4 hodiny umřel.

Takže Vás prosím aby jste radši o tom nepsal, víte fakt kulový a a jste na pěst.

5 6
možnosti

Brněnští lékaři sloužící na covidovém oddělení vyzkoušeli k léčbě pacientů už několik nadějných léků. Vedle remdesiviru ( který se neukazuje jako moc účinný ) a kortikoidů nasadili koncem roku i ivermektin, který v Česku zatím není k dostání ( ale dá se prý volně koupit v Polsku ).

Podle primáře a zástupce přednosty I. interní kardioangiologické kliniky FN u svaté Anny v Brně Michala Rezka to vypadá, že by mohl fungovat. Čekat na klinické studie podle něj v této napjaté situaci nelze.

:-):-):-)

1 0
možnosti

Mám trochu jinou zkušenost, nelze se pohybovat ani mezi uzavřenými okresy, jel jsem pouze z Mar.Lázní do Kynžvartu, přes Lipoltov, tedy silnice 3.třídy a hned mě stavěli, kontrola na 15 minut, občanka, řidičák + výpis z katastru, policista si to vzal se slovy: "Já si vás prolustruju!" pak 10 minut chodili kolem auta než mě pustili zpátky do Mar.Lázní. Na každém stanovišti dvě policejní auta, min. čtyři příslušníci. Jinak je pravda, že respirátory tady nikdo nerozváží, úřady mají stále omezenou otevírací dobu pro veřejnost, např. pošta 2 hodiny dopoledne, to se tam pokaždé nahrne spousta lidí, mnoho lidí nosí stále jen roušky, v některých supermarketech zaměstnanci pouze na bradě, nebo pod nosem...

1 1
možnosti
Foto

Z Mar. Lázní do Kynžvart přes Libochovice???

To snad ne.

1 0
možnosti

Teď machroval Bureš ve zprávách, že mu volala Merkel a nabízela pomoc. Ještě že má na Andreje telefon ;-D

3 2
možnosti

To to trvalo, než přilezla ke křížku! :-/

0 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS