Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je zajímavé. Pan autor (publicista), který o mě pokaždé tvrdí, že "mám problém pochopit význam jeho psaných textů" si ještě ani třetí den po zveřejnění článku nevšiml, že mu v nadpisu chybí jedno písmenko. (?) ;-O Hezké

0 0
možnosti

Máte pravdu, zapomněl jsme na jižní Ameriku. v počtech vražd však Rusko vede suverénně v Evropě a více než dvojnásobně předčí USA.

3 0
možnosti

R^ Dík za otřesné informace! Ale totéž jsme tu měli za panování komunistů! :-)

8 1
možnosti
Foto

no, ona ani dnešní policie není zrovna etalon morálky, poctivosti, či slušnosti:-P

0 5
možnosti

Optimista a statečný člověk. Já na jeho místě bych hned odjel do země, kde nejdou Rusům tak na ruku jako u nás, kde to asi je? USA snad. To mučení je drsné, ale odpovídá mé představě , že lidé v určitém národě se zase tak moc nemění - a protože Rusko má brutální historii už asi 100 let, vyrostly tam generace, které nic nezmění a Rusové pojedou pořád stejně dál. Jen by mě zajímalo, kam by politolog zařadil tenhle systém. Eufemismus je: autoritářský, trošku tvrdší: diktatura.

7 0
možnosti

Zapomněl jste obvinit i Babiše, Zemana a Putina!8-o

4 11
možnosti

Stupidní příspěvek.:-P

10 2
možnosti
Foto

On to tvrdí, Rusko to popře. Tvrzení proti tvrzení. Ale spíš věřím tomu aktivistovi. Asi to tak bude běžné. Vidím to dost často v amerických i francouzských filmech.

3 1
možnosti

Směle tvrdím, že autor opět pomlouvá ! Bezprávní neexistuje. Již ve středověku měl člověk možnost - Se dovolat Právem útrpným ! Bylo to spravedlivé. Drtili třeba nohu a člověk se nepřiznal . Jasný důkaz, že zapírá ! Když přidrtili i ruku, tak to na sebe vyvalil ! Zhřešil, provinil se ! Spravedlnost zvítězila - pravda se vyjevila. V osvědčených metodách se tedy pokračuje. Středověk neskončil - středověk trvá. Osvědčil se. Co furt pan Ziegler na tom Rusku má, nechápu ! :-)

7 0
možnosti

Vzpomínám, jak se Jan Werich vysmíval komunistické dehonestaci středověku! :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz