Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co se to děje s Milošem Zemanem? Ať Češi třebas pomřou, ale hlavně, že s vděčností přijmeme od Putina ruskou vakcínu! Ale Zeman nás chce navrátit do náruče Ruska, které nás považuje za nepřátele, prosazením Rosatomu jako strůjce jaderného reaktoru. Marian Jurečka to přirovnává ke zvacímu dopisu v roce 1968. Ale jeho autory považujeme dodnes za vlastizrádce! :-)

1 0
možnosti
Foto

Tato debata je v době, kdy nám vzhledem k nedostatku vakcinace umírají další lidé, bezpředmětná.

V neděli jsem si na Primě poslechla názory odborníků, kteří protestovali proti novému zasedacímu pořádku ohledně očkování a podivovali se nad tím, že mladí lidé v určených profesích dostali přednost před lidmi nejvíce ohroženými, tedy 65 a více.

Tuto situaci je třeba dořešit a myslím, že všem, kterých se to týká, bude úplně jedno co jim píchnou, ale hlavně, aby již to bylo.

0 0
možnosti

31% pro neregistrovaný ruský Sputnik - to je velmi slušný výsledek, zejména vzhledem k douhodobé protiruské masáži a systematické negativní kampani v mediích přímo proti Sputniku.

2 1
možnosti
Foto

Plno lidí odmítá i schválenou Astru. Mně už koluje v krvi, ale na Sputnik bych si netroufnul. U Rusů může být bezproblémový, ale to jsou ještě mnohem přírodnější jedinci, než civilizací zchoulostivělý Středoevropan.

0 0
možnosti

Někdo odmítá Sputnik, někdo Astru, to já vím. :-)

0 0
možnosti

Jak málo stačí tomu skromnému Zieglerovi ke štěstí !:-)

6 8
možnosti

R^

Také nevěřím politikům, kteří lžou, vysmívají se soudním rozsudkům, jsou nenávistně mstiví, pohrdají českými zákony, z Ústavy si dělají trhací kalendář, vysmívají se vzdělaným lidem a mobilizují lůzu proti naší svobodě a demokracii! A navíc se u nás chovají jako ruští agenti!

:-)

12 1
možnosti
Foto

Proočkovanost obyvatelstva proti covidu se dnes v zemích EU pohybuje průměrně kolem 10%. V Rusku je to dnes jen 3,9%. Opravdu se domníváte, že Rusové jsou schopni se svou vakcínou Sputnik V spasit Evropu?

8 1
možnosti

Natusim s vakcinou T 65 to v roce 68 mos velky uspec;-Dh nebyl.

3 1
možnosti

Znám mnoho lidí, kteří odmítají jakoukoli vakcínu proti covidu. A má to svou logiku.

1 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS