Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A je s Vámi kluci sranda, nerozumíte ničemu, ale žvaníte do všeho.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Dnes jsem se dočetl, že Kúdela nemůže být vydán do Skotska, to mě uklidnilo - takže neskončí zlynčován davem šílených fandů afro-Rangers. A navíc se za něj otevřeně postavil český prezident, který se chopil zajímavého tématu, i politicky zajímavého - zneužívání raismus v době neoliberalismu, potmodernismu a debilismu.

0 0
možnosti

Pane Zieglere, s vámi je fakt sranda!:-)

1 2
možnosti

S vámi také Havránku. Inu, mnoho chartistů bylo udavači StB.

0 0
možnosti
Foto

Problém je, že se chováme vůči Západu natolik servilně a trapně, že námi pohrdají i Rusové...

6 4
možnosti

Říká poskok Kremlu.

1 1
možnosti

J89a43n 68K29o35z31á18k

16. 4. 2021 23:24

Proč tady zdůrazňujete kecy nějakého Rusa, který vůbec nebyl členem toho tribunálu. Proč nevyjmenujete ty, kteří se na tomto rozhodnutí podíleli? Žádný Rus mě nezajímá, ale ti kteří to rozhodli velice. Musíme si uvědomit, že pro "západ" jsme ti podřízení. Reakce skotských fanoušků je tristní. Obhajoba sportovních hulvátů(prasat) je na pováženou.

13 0
možnosti
Foto

Zřejmě nečtete zdejší diskuse ve fotbalové sekci a nezaznamenal jste ten masivní shitstorm zdejších rusofilů a nadávání na „prohnilý Západ,“ které připomínalo nechvalně proslulé úvodníky dávného Rudého práva. Proto je dobře, že Honza zdůraznil, že i Rus, čili příslušník národa, který část Čechů navzdory historickým zkušenostem stále adoruje, souhlasí s rozhodnutím UEFA.

1 1
možnosti

Nejen vy jste rozhořčen. I pár "západních" činitelů vyjádřilo k výši trestu nesouhlasně. Prý měl Kúdela dostat distanc nejméně na rok.

4 0
možnosti

M53i98l94a47n 23K84e51s90l

16. 4. 2021 21:18

Možná,že toho Sorokin nakecal více.Já jsem četl,že řekl,že nemá cenu protestovat.

1 0
možnosti

Co vlastně opravdu řekl Sorokin, najdete zde:

Сорокин о 10 матчах дисквалификации для Куделы: «Неоднозначная ситуация, но решение УЕФА – правильное» - Футбол - Sports.ru

2 0
možnosti

No, zajímavé jsou ty diskuze pod články, otevřel jsem si článek o vyjádření Kamarova právníka a popravdě, celkem bych se ani nedivil, kdyby ty údajné rasistické zprávy jak si pan Anwar stěžuje že dostal nebyly jen od slávistických fanoušků ;-D

1 0
možnosti

Pracuje pro organizaci FIFA nebo UEFA, tak je lhostejné, z jaké země je. Nebyl ve vyšetřovací komisi a s výsledným verdiktem nemá nic společného.

1 0
možnosti

Rus řekl, že neviděl situaci, ale četl dokumenty a podle nich jsou tresty rozdány správně. Tak nevím...Navalný je vinen, četl jsem spis.

2 0
možnosti

Kdybyste se o věc opravdu zajímal a četl dnešní Sport, zjistil byste, že i expert na sportovní právo Jan Šťovíček považuje, za dané situace, trest za přiměřený. Za skandální ale považuje tresty pro hráče a klub Glasgow Rangers.

1 0
možnosti

Tedy aby bylo rozuměno - že tresty pro Rangers jsou skandálně nízké a směšné.

3 0
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 27,00
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz