Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čili vyzývate lidí k praskání spoluobčanů?

0 0
možnosti
MV

Podle článku jsem odporný ,kolaborant a vlastizrádce když nevěřím tomu že, je důvodné podezření, předpokládá se, někdo si vzpomněl po letech a poznal špiony a je to vytaženo po sedmi letech na světlo boží.

Vietnamská válka vypukla po incidentu v Tonkinském zálivu,po 40 letech se dozvíme že to bylo z inzcenované ze strany USA.

Takže dnes se ptám -komu to prospělo Rusku nebo USA?

1 1
možnosti

Babišovi a Hamáčkovi! :-)

1 0
možnosti
PP

Pokud má někdo pocit, že někdo schvaluje terorismu, může podat trestní oznámen í, jde o i mailem.

A to tu máme takový bordel, že ruští agenti si někam klidně přijdou, dají tam bombu, v klidu si odejdou a za sebou nechají škodu za miliardu? Zvláště ti, o kterých má BIS informace?

0 0
možnosti

Asi to bylo jinak, že? :-)

0 0
možnosti

R^

Bohužel! Máme zde strany ohánějící se českým nacionalismem a postupující vlastizrádně vůči naší zemi! Máme zde politiky, často i ve vrcholných funkcích, kteří pod tlakem ruské hybridní války balancují na hraně vlastizrady. Rusové zde (podle mého odhadu) již získali třetinu národa pro svoji virtuální proruskou realitu!

:-)

1 0
možnosti
JM

Vidím, že s jistým panem Urválkem byste si velmi dobře rozuměl RvRvRv

0 2
možnosti
VB

Někteří zde přítomní by si mohli přečíst knihu Roberta Šlachty Třicet let pod přísahou: i při dokonale zdokumentované a dokázané kauze stejně někdy nemůžete říct vše; a některé věci je lepší neříct, protože poslouží při šetření dalších kauz.

2 0
možnosti
PB

P18e19t95r 96B40u47r73i83a30n

18. 4. 2021 22:42

Šlachta je důvěryhodný asi tak jako trubková bomba na tržišti. Toť vše.

2 1
možnosti
VB

Válka totality proti Západu v 21. st. probíhá různými způsoby, některé mají i nenápadnější podobu, např. si u nás Rusové pořizují pozemky, na nich si staví své domy, nebo zakládají různé firmy. Švýcarsko má z význam. zčásti kriminalitu (která může být spojena i s dalšími riziky) způsobenou těmito jedinci; vykupování pozemků se na rozdíl od ČR vydatněji brání (mají na to dobrý zákon). V Rakousku nedávno proběhl soud. případ: Rus "s odborným lékař. renomé" podle stát. zástupce zavinil vykrádání rakousk. systému zdravot. pojištění (firma předstírala "zaměstnance", kteří ale byli někým jiným, ty zaměstnance lze kdykoli prohodit i za agenty). V "lepším" případě tu různí jedinci např. perou špinavé peníze, v horším případě jde ještě o víc. V souhrnu to je vždy poškozující vliv na demokratický a právní stát.

1 0
možnosti

Rusové jsou nebezpeční tím, že si obsazují naše území svými lidmi, aby je pak mohli bránit proti místním, jako to dělají na Ukrajině!

Rusové jsou nebezpeční i tím, že proti nám vedou nenápadnolu, lživou, hybridní válku, kterou rozvracejí naši společnost. Již třetina našich občanů věří této jejich virtuální realitě! A mají je tak ochočené, že již systematicky vnímají pravdu jako lež!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Nevyhlásilo, Jane, a o to je to horší. Vyhlášení války je totiž kruté, ale férové. A na to Rusko nemá.

3 2
možnosti

Jenže my se proti těm ruským lžím v hybridní válce můžeme bránit jen úctou k pravdě a úctou k druhému člověku. Každý politik, který se vysmívá pravdě a lásce, je pro naši společnost nebezpečný! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz